Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κάπου τον πρώτο μήνα της σχέσης μας...»: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Θέμη Σοφό!

Τι εξομολογήθηκε;

16 Νοεμβρίου 2022 10:54
«Κάπου τον πρώτο μήνα της σχέσης μας...»: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Θέμη Σοφό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τα όσα ανέφερε η Δούκισσα Νομικού στην Ελεονώρα Μελέτη και στο «Μετά τα μεσάνυχτα» πριν καιρό, ότι δηλαδή ο σύζυγός της δεν γνώριζε για τη δουλειά της, η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε υπερασπιστεί την άποψη ότι όσοι δεν ασχολούνται με το χώρο είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζουν αρκετά πρόσωπα από αυτόν. Με την ευκαιρία δείτε τι εξομολογήθηκε για τον πατέρα της που έχει «φύγει» από τη ζωή πριν χρόνια.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως τους πρώτους μήνες που έβγαινε με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό, είχε τύχει να συναντήσουν σε έξοδό τους τον Νίκο Παπαδάκη ο οποίος τότε μάλιστα παρουσίαζε το πρωινό του MEGA. Ωστόσο ο Θέμης Σοφός δεν γνώριζε ποιος ήταν…

«Θέλω να σας πω χωρίς να το παρεξηγήσει. Ήμουν με τον Θέμη και πάμε κάπου τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Ήταν εκεί ο Νίκος Παπαδάκης – πασίγνωστος, από τους πιο ωραίους άντρες – που τότε παρουσίαζε το πρωινό του Mega. Και πιάνουν την κουβέντα και του λέει του Νίκου Παπαδάκη “με τι ασχολείσαι;”. Toυ Νίκου Παπαδάκη! Δεν τον ήξερε ρε παιδιά. Όπως δεν ήξερε και τι έχω κάνει εγώ. Δεν ασχολούνται όλοι με τα περιοδικά τα κουτσομπολιά, τα sites, τα blogs, το Instagram…» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την συνεργάτιδα της Τίνα Μεσσαροπούλου να συμφωνεί και να σημειώνει στην κουβέντα: «Μην κοιτάτε που εμάς είναι ο μικρόκοσμός μας, δεν ασχολούνται όλοι»

Δείτε το απόσπασμα:

Ανατροπή από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν σε μία ζώνη και έμαθα...»

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα χρόνο ανάμεσα στους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα με τον Γιώργο Τσαλίκη αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην εκπομπή Happy Day.

Με αφορμή τα όσα ισχυρίζονται οι δυο πλευρές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν.

«Επειδή έχει τύχει και σε μένα στα 20 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο να κάνω μία ζώνη και να μάθω από ένα δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος, όταν υπάρχει μία προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο, αυτό που περιμένεις είναι ένα τηλέφωνο. Το ότι το κανάλι δεν θα σε ενημερώσει είναι ξεκάθαρο, γιατί το κανάλι είναι επιχείρηση και κάνει τη δουλειά του» σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι που κάνουν τη διαφορά».

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share