Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» Σταμάτη Φασουλή: «Με τον Γιώργο Μαρίνο δεν είμαστε απλά φίλοι...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

16 Νοεμβρίου 2022 09:14
«Βόμβα» Σταμάτη Φασουλή: «Με τον Γιώργο Μαρίνο δεν είμαστε απλά φίλοι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια σχέση, μια φιλία που μετράει δεκαετίες δένει τον Σταμάτη Φασουλή και τον Γιώργο Μαρίνο. Οι δυο συνάδελφοι, μακριά από τη δημοσιότητα, βρίσκονται πάντα στο πλευρό ο ένας του άλλου, με όποιον τρόπο μπορούν κάθε φορά.

Την αποχώρησή του Γιώργου Μαρίνου από το «Σπίτι του ηθοποιού», ο οποίος φιλοξενήθηκε εκεί με πρωτοβουλία της Προέδρου του, Άννας Φόνσου, αμέσως μετά την επέμβαση που είχε κάνει, ακολούθησαν διάφορα σχόλια και φήμες.

Ανάμεσα σε όλα ειπώθηκε και το όνομα του Σταμάτη Φασουλή σχετικά με το ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα φροντίσει από δω και πέρα τον Γιώργο Μαρίνο και θα αναλάβει τα έξοδα της διαμονής του σε χώρο που θα του προσφέρει άνεση και φροντίδα, αφού είναι αδύνατο να μείνει στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά.

Φασουλής Μαρίνος

Το thetoc.gr είχε επικοινωνήσει στο παρελθόν με τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο: «Με τον Γιώργο είμαστε πάντα μαζί. Είμαι πάντα δίπλα του και εκείνος σε εμένα, τον φροντίζω και με φροντίζει. Δεν είμαστε απλά φίλοι μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε αδέλφια. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι από δω και στο εξής θα είναι μαζί μου και θα κάνω αυτό που πρέπει για εκείνον. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια»

Το κρατούσε κρυφό: Αυτά ήταν τα 2 μεγάλα πάθη του Γιώργου Μαρίνου

Ο Γιώργος Μαρίνος αποκαλούσε τον εαυτό του διασκεδαστή. Αν και σαν καλλιτέχνης ήταν εξωστρεφής, χαρίζοντας το γέλιο με τις ατάκες του και τις μιμήσεις του, στη ζωή του υπήρξε ιδιαίτερα μοναχικός.

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1939, στο Βοτανικό. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις ενός έτους και μεγάλωσε με τη μητριά του Βασιλική. Ο πατέρας του Αλέξανδρος έλειπε από την παιδική του ηλικία, καθώς ήταν εξόριστος στη Μακρόνησο. Τον είδε για πρώτη φορά όταν ήταν 12 χρόνων. Με την ευκαιρία αυτός ήταν ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Οι γονείς του ήθελαν να γίνει πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας -όπως ήταν ο πατέρας του- άλλωστε, είχε κλίση στα μαθηματικά.

Εκείνος, όμως, ανήλικος ακόμα, έδωσε κρυφά εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Το 1962, δευτεροετής στο Εθνικό, έπαιξε στην «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι, μαζί με τον Δημήτρη Χορν, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τη Μάρω Κοντού και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Γιώργος Μαρίνος

Αυτό που δε γνώριζε σχεδόν κανείς για τον καλλιτέχνη, είναι πως είχε και άλλα δύο πάθη εκτός από το να είναι performer. Ο Γιώργος Μαρίνος ασχολείτο επισταμένα με την αστρολογία, ενώ είχε λατρεία για τα σκυλιά.

Μάλιστα ο Μανώλης Σκοπελίτης είχε δηλώσει γι' αυτόν: «Τον Γιώργο Μαρίνο στην αρχή τον φοβόμουν γιατί ήταν άνθρωπος κλειστός, αυστηρός και αρκετά μοναχικός. Στο καμαρίνι ήταν πάντα σιωπηλός. Του πήγαινα τις ερωτήσεις για τους καλεσμένους και τα βιογραφικά τους και σιγά-σιγά άρχισε να με ρωτά τι ζώδιο είμαι, τι ωροσκόπο έχω. Ο Μαρίνος ήταν συγκλονιστικός αστρολόγος. Με βοήθησε πολύ και δίπλα του γνώρισα κόσμο που δεν θα μπορούσα να πλησιάσω εύκολα στα 23 μου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share