Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Ποσό που...ζαλίζει: Αυτά είναι τα χρήματα που έπαιρνε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Δεν τα λες και λίγα!

16 Νοεμβρίου 2022 09:06
Ποσό που...ζαλίζει: Αυτά είναι τα χρήματα που έπαιρνε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν είναι μόνο αγαπημένος ηθοποιός αλλά και πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής και το όνομα του είναι συνδεδεμένος με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Άραγε ποιο ήταν το κόστος της εκπομπής; Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση ψυχής που έκανε για τον καρκίνο.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το κόστος της εκπομπής και η αμοιβή του

Την απάντηση έχει δώσει η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα, με τον Παπαδόπουλο να απαντά και για πιθανά μελλοντικά σχέδια στην τηλεόραση.

Σπύρος Παπαδόπουλος Στην υγειά μας ρε παιδιά

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», είχε ξεκαθαρίσει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα.

Σοβαρό χειρουργείο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Του αφαίρεσαν...

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένα πρόσωπο της showbiz το οποίο έχει περάσει αρκετές περιπέτειες με την υγεία του!

Εκτός από την μάχη με τον καρκίνο, για την οποία έχει μιλήσει πολλές φορές, ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είχε κάνει και ένα σοβαρό χειρουργείο, το οποίο και δεν έμαθε ποτέ κανείς!

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του δεξιού του νεφρού, καθώς εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως υπήρχε όγκος στο νεφρό.

Σύμφωνα με την "Ημερησία", οι γιατροί τού έκαναν εισαγωγή και αμέσως προχώρησαν στην αφαίρεση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share