Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Η Σία Κοσιώνη για μένα είναι...» - «Κάγκελο» ο Κώστας Μπακογιάννης με αυτό που άκουσε

Ποιος μίλησε για τη δημοσιογράφο;

16 Νοεμβρίου 2022 08:42
«Η Σία Κοσιώνη για μένα είναι...» - «Κάγκελο» ο Κώστας Μπακογιάννης με αυτό που άκουσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κάγκελο» έμεινα ο σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος χάρηκε από αυτό, που άκουσε από αγαπημένο του πρόσωπο, που δε δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια.

Καλεσμένη, συγκεκριμένα, του Τάκη Χατζή πριν καιρό στο «Direct» στον Alpha, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τη νύφη της, Σία Κοσιώνη με τρυφερά λόγια, τονίζοντας πόσο καμαρώνει για εκείνη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη. Είμαι πάρα πολύ τυχερή διότι έχω μια νύφη, την οποία καμαρώνω πολύ. Την καμαρώνω ως γυναίκα, την καμαρώνω ως επαγγελματία, την καμαρώνω ως σύντροφο και ως μάνα. Την καμαρώνω πραγματικά», είπε αρχικά, με άπαντες στον ΣΚΑΪ νωρίτερα να έχουν σοκαριστεί με την Κοσιώνη.

παιδιά σίας κοσιώνη

Και πρόσθεσε: «Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Τη βλέπω με τη φόρμα της να παίζει με τον Δήμο και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή».

Ελάχιστοι το γνωρίζουν: Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά της Σίας Κοσιώνη στην Αθήνα - Στο πλευρό κορυφαίας δημοσιογράφου και πολύ πριν γνωρίσει τον Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, αποτελώντας την οικοδέσποινα του δελτίου του ΣΚΑΪ τα τελευταία 16 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Η Σία Κοσιώνη, που εσχάτως βρέθηκε σε κόντρα με έτερο παρουσιαστή, γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της με θέμα «New Media, Information and Society».

Η αρχή στην Αθήνα μέχρι την καταξίωση

Αυτό που δε γνωρίζει κανείς, πάντως, είναι το ποια ήταν η πρώτη της δουλειά. Δε μιλάμε για την αρχή της σταδιοδρομία της στη Θεσσαλονίκη, αλλά από τότε που ήταν στην Αθήνα, αρχίζοντας από την εκπομπή «Ουδείς αναμάρτητος» της ΕΡΤ, στο πλευρό της Άννας Παναγιωταρέα.

Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM (νυν BwinΣΠΟΡ FM 94.6). Η επόμενή της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε τη στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά Active και Athens Voice.

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον όμιλο του ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και εκπομπές στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ 100.3. Από τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share