Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άδοξο τέλος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν προχώρησα τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ωνάση γιατί...»

Τι αποκάλυψε η βασίλισσα της νύχτας;

16 Νοεμβρίου 2022 08:10
Άδοξο τέλος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν προχώρησα τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ωνάση γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε υποδεχτεί πριν καιρό στο “Ενώπιος Ενωπίω” ο Νίκος Χατζηνικολάου, η οποία του παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Αλέξανδρου Ωνάση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Ωνάση και αποκάλυψε πως υπήρξε ερωτευμένος μαζί της. Μάλιστα, έκανε γνωστό τον λόγο που δεν προχώρησαν σε σχέση: «Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Αλέξανδρος, μου έστελνε γραμματάκια και μου έγραφε ‘Καμία δεν είναι σαν κι εσένα’. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει, ήταν μικρό παιδί. Δεν προχώρησα»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε και για τον χωρισμό που βίωσε και είχε ως αποτέλεσμα μια νέα αρχή στην Αμερική: «Είχα ένα δεσμό τότε με ένα πολύ καλό παιδί, πηγαίναμε για γάμο, ήταν παντρεμένος, δεν είχε διαζύγιο και κάπου χάλασε. Έτσι έφυγα για την Αμερική. Την ώρα που τσακώθηκα μαζί του, το είδα σαν απόδραση και σηκώνομαι και πάω στην Αμερική. Δούλευα σε ένα ξενοδοχείο μιάμιση ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη, αλλά έρχονταν όλο εφοπλιστές. Μου άφηναν μια κάντιλακ απέξω»

Δείτε το βίντεο

Ανατριχίλα για τον Αλέξανδρο Ωνάση: Η απόφαση του Αριστοτέλη αμέσως μετά το θάνατό του

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης δεν μπόρεσε να δεχτεί την απώλεια του παιδιού του. Ταρίχευσε το σώμα του Αλέξανδρου και τον διατηρούσε επί σχεδόν τρεις εβδομάδες στο Σκορπιό. Κάθε βράδυ έμπαινε στο μικρό εκκλησάκι του νησιού και μιλούσε με τον νεκρό. Του αποκάλυπτε τα σχέδιά του, έκλαιγε γοερά και τέλος έφευγε για να γίνει το ίδιο την επομένη ημέρα.

Μετά την παρέμβαση του φίλου του, Μητροπολίτη Λευκάδας, ο Ωνάσης αποφάσισε να θάψει το παιδί του. Ο παπάς, για να πειστεί ότι ο νεκρός του Αλέξανδρου ήταν στο φέρετρο, ζήτησε να το ανοίξουν, αλλιώς δεν θα έψελνε τη εξόδιο ακολουθία.

Ο Αλέξανδρος ήταν εκεί ταριχευμένος, χαμογελαστός, όπως λένε παριστάμενοι, «σαν να ήθελε να μιλήσει». Δεν ήταν εκεί όμως ο πατέρας του, ο Αριστοτέλης, που δεν άντεξε να παρακολουθήσει τη σκηνή του ενταφιασμού· έφυγε στη Νέα Υόρκη μια μέρα πριν και ξαναγύρισε πάλι την επομένη της τελετής για να αρχίσει την συνομιλία με τον γιό του, πάνω από το μάρμαρο πιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share