Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ευχαριστούμε από καρδιάς...» - Πολύ δύσκολες στιγμές για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το αγαπημένο της πρόσωπο που δίνει τη μάχη του

15 Νοεμβρίου 2022 17:11
«Ευχαριστούμε από καρδιάς...» - Πολύ δύσκολες στιγμές για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΜΠΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζει μια από τις πιο σημαντικές της δοκιμασίες, με αγαπημένο της πρόσωπο να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή του, παλεύοντας εδώ και μέρες.

Συγκεκριμένα, εδώ και 13 μέρες ο πατέρας της, Νίκος Κωνσταντίπουλος, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω λοίμωξης από κορωνοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Ζωή και Νίκος Κωνσταντόπουλος

Τα λόγια του περήφανου πατέρα για την κόρη του

Οι δυο τους δε μιλούν συχνά για την προσωπική τους ζωή και τη μεταξύ τους σχέση, ωστόσο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έχει μιλήσει στο παρελθόν για την κόρη του, μην κρύβοντας το πόσο περήφανος είναι.

Ερωτηθείς, σχετικά και προ ετών, από το ραδιόφωνο του Alpha, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ επισήμανε ότι «η κόρη μου ξέρει να δίνει μάχες, χαίρομαι που είμαι ο πατέρας της». Και πρόσθεσε: «Δεν μιλούν πλέον για τη Ζωή λέγοντας ότι είναι η κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου αλλά λένε ότι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι ο πατέρας της Ζωής και είμαι περήφανος για αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share