Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αξιοπρέπεια αγνοείται: Τα χρήματα που χρεώνει ανά συνεδρία ο Παύλος Χαϊκάλης... για να σας αναλύσει το ζώδιο

Κατά τα άλλα δηλώνει αρσενικό παλιάς κοπής...

15 Νοεμβρίου 2022 16:35
Αξιοπρέπεια αγνοείται: Τα χρήματα που χρεώνει ανά συνεδρία ο Παύλος Χαϊκάλης... για να σας αναλύσει το ζώδιο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής τις τελευταίες ώρες, εξαιτίας της... ανάλυσης του αστρολογικού χάρτη του Ηλία Μίχου, μετά την υπόθεση του Κολωνού, με τον ίδιο φυσικά να μην αφήνει αναπάντητα τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του.

Δεν είναι, βέβαια, και η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο περιστατικό από αστρολόγο. Ήταν και η Λίτσα Πατέρα, για παράδειγμα, που είχε αναλύσει αστρολογικά τον τραγικό χαμό της Καρολάιν από τα χέρια του στυγνού εγκληματία, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που πλέον βρίσκεται στην φυλακή.

Ο Χαϊκάλης, που νωρίτερα είχε κατηγορηθεί για παρενόχληση στην εποχή των μαζικών καταγγελιών στον χώρο της υποκριτικής, δεν έμεινε πίσω. Αποφάσισε να κάνει πράξη την υπόσχεσή του και να ακολουθήσει το δρόμο... της αστρολογίας, προσφέροντας το δικό του «διαμαντάκι» με την ανάλυση του Μίχου, ενός παιδοβιαστή και μαστροπού κατ' εξακολούθηση, σε μια συμπεριφορά που δεν εξηγείται με κανέναν τρόπο, πόσο μάλλον αστρολογικά, αλλά σίγουρα είναι κολάσιμη και δεν προσφέρεται για... καλαμπούρι.

Το κόστος για την αστρολογική ανάλυση του Παύλου Χαϊκάλη

Ο Παύλος Χαϊκάλης, όμως, το πάει κι ένα επίπεδο πιο μακριά. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανέφερε το «T-Live», χρεώνει σε κάθε του συνεδρία 120 ευρώ για 1.5 ώρα. Τώρα, βέβαια, κάνει και μια... έκπτωση για 90 ευρώ μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να τρέξουν και να προλάβουν όσοι επιθυμούν να βρεθούν για 90 λεπτά στον ίδιο χώρο μαζί του, ακούγοντας αστρολογικές αναλύσεις.

Το σίγουρο είναι, ότι η απώλεια της αξιοπρέπειας σε έναν άνθρωπο έχει διάφορες τιμές. Στην περίπτωσή μας κοστολογείται... με έκπτωση στα 90 ευρώ, φτάνοντας και στα 120, και σίγουρα ένα «αρσενικό παλιάς κοπής», όπως είχε δηλώσει πως είναι, δε θα κατέφευγε σε τέτοιες επιλογές και συμπεριφορές στη ζωή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share