Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...» - Αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για τον πολυσυζητημένο γάμο

Έτσι έγιναν όλα!

15 Νοεμβρίου 2022 15:30
«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...» - Αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για τον πολυσυζητημένο γάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη για το γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα και το πώς γνωρίστηκαν έκανε η Αννίτα Πάνια, η οποία αναφέρθηκε στο πώς εκείνος την είχε προσεγγίσει. Στη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τη γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, που τελικά οδήγησε στο γάμο.

Η... διαφορετική γνωριμία Πάνια και Καρβέλα

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι κάποτε ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι, ούτε ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, τον μουσικοσυνθέτη, Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο και απέκτησε έναν γιο.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου λέει «γεια σου, είμαι ο Καρβέλας, σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω». Μετά ερωτευτήκαμε πολύ», δήλωσε η παρουσιάστρια, με ένα άλλο «καυτό» της ειδύλλιο να αποκαλύπτεται.

Άλλαξε την διαθήκη του ο Νίκος Καρβέλας: Η απόφαση που έφερε σε πανικό Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια!

Ο πελαργός κατέφθασε και μετά το μαιευτήριο σειρά έχει ένα άλλο ραντεβού εξίσου σημαντικό για τον Νίκο Καρβέλα. Αυτό με τον συμβολαιογράφο. «Άλλαξέ τα όλα και γρήγορα» ήταν η εντολή του Νίκου Καρβέλα, δείχνοντας αποφασισμένος να μοιράσει ξανά όλη του την περιουσία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ερχομό του τρίτου του γιού και θέλει όλα τα έχει μοιράσει μέχρι να χρονίσει.

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως στα 70 του χρόνια θα ζούσε ξανά τέτοιες χαρές. Κι όμως η νέα του σύντροφος, η Έλενα Φερεντίνου τον έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα. Παρά τα 39 χρόνια διαφοράς το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, όμως επειδή ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης είναι στα 70 του φρόντισε να έχει εξασφαλισμένη και την τρίτη γυναίκα της ζωή του, μετά τις Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια.

Μια απόφαση που, σύμφωνα με το YES MAGAZINE, δεν άρεσε καθόλου στις πρώην συζύγους τους, οι οποίες έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους! Δείτε λεπτομέρειες στο YES MAGAZINE που κυκλοφορεί σ' όλα τα περίπτερα της χώρας...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share