Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ξεγυμνώθηκε» η Ελένη Τσολάκη - «Φαντάζομαι τον εαυτό μου...»

Κατάθεση ψυχής!

15 Νοεμβρίου 2022 15:17
«Ξεγυμνώθηκε» η Ελένη Τσολάκη - «Φαντάζομαι τον εαυτό μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η Ελένη Τσολάκη και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην μικρή οθόνη, στον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται έτοιμη να γίνει μητέρα.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον άντρα της στα μπουζούκια! Τα φιλιά και οι αγκαλιές μπροστά σε όλους!

Έτοιμη να γίνει μητέρα η Ελένη Τσολάκη

Στην προσωπική σου ζωή έχεις τα πάντα;

Έχω τα πάντα με μια σχέση που διατηρείται πολύ όμορφα, με αγώνα, προσπάθεια, τα πάνω και τα κάτω, τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές, όπως συμβαίνει σε όλους. Θεωρώ πως ό,τι είναι να μου φέρει η ζωή θα μου
το φέρει. Θα ήθελα όμως ένα παιδί, φαντάζομαι μάλιστα τον εαυτό μου με πολλά παιδάκια.

Πιστεύω ότι η επιθυμία για μητρότητα έχει να κάνει με την ωριμότητα που έρχεται σε κάθε φάση της ζωής μας, κι εγώ πλέον αισθάνομαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα και να γίνω μαμά. Ούτως ή άλλως, οι γυναίκες μεγαλώνοντας ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε. Βέβαια, δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτήν τη σκέψη. Ξέρω όμως πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του και θα έρθει για καλό.

Την προσωπική σου ζωή τη διαφυλάσσεις, σωστά;

Είναι επιλογή και των δύο, με την οποία αισθανόμαστε πολύ καλά. Κι εγώ και ο Παύλος (σ.σ. Πετρουλάκης, σύζυγος της Ελένης Τσολάκη) προστατεύουμε απόλυτα την προσωπική μας ζωή.

Ελενη Τσολακη

Ελένη Τσολάκη: «Κάρφωσε» τον Παύλο Πετρουλάκη - «Ο άντρας μου είναι κάποιες φορές...»

Η Ελένη Τσολάκη φιλοξενήθηκε πριν έναν χρόνο στο Happy Day και μετά από πολλούς μήνες τηλεοπτικής αποχής, μίλησε για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να μείνει εκτός tv φέτος, καθώς και στο πόσο τη στήριξε ο σύζυγος της, Παύλος Πετρουλάκης, τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε στα επαγγελματικά της.

Δείτε επίσης: Πανικός για την Ελένη Τσολάκη: Eίδε τον εαυτό της στο Μακεδονία Tv το 2008 και αντέδρασε κάπως έτσι (Video)

«Ο άντρας μας είναι κάποιες φορές ο σάκος του μποξ, ευτυχώς ή δυστυχώς. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου, θα δει τα στραβά και τα καλά σου. Έτσι είναι η ζωή, ανηφόρες και κατηφόρες που τις περνάμε, κι όταν έχουμε κάποιον δίπλα μας για να το μοιραζόμαστε νομίζω ότι γίνεται πιο γλυκό, ήπιο, πιο μαλακό.

Πάντα η αγάπη σου δίνει δύναμη, η αγάπη είναι το πιο σημαντικό και το να αισθάνεσαι ότι είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Τα δύο πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Θα μου πεις ότι στη ζωή, πολύ δύσκολα συνδυάζονται και τα δύο, δηλαδή σε περιόδους που είσαι καλά προσωπικά, δεν πας πάρα πολύ καλά επαγγελματικά. Το ιδανικό είναι δύσκολος στόχος. Παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι καλά μέσα σου στα προσωπικά. Για εμένα είναι το πιο σημαντικό, μετά έρχονται όλα τα άλλα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share