Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την Αλεξάνδρα Ούστα: Η μοιραία σύμπτωση με το θάνατο του Σάκη Μπουλά - «Όταν γέννησα...»

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

15 Νοεμβρίου 2022 15:04
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την Αλεξάνδρα Ούστα: Η μοιραία σύμπτωση με το θάνατο του Σάκη Μπουλά  - «Όταν γέννησα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Σάκη Μπουλά, ο οποίος είχε προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση., αλλά και ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό φορτίο στην τελευταία σύντροφό του, Αλεξάνδρα Ούστα.

Παρά τα 28 χρόνια που τους χώριζαν, το ζευγάρι φαινόταν να έχει βρει τις ισορροπίες του, ενώ δε δίσταζε να κάνει και δημόσιες εμφανίσεις. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σπαρακτική εξομολόγηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για το χαμό του ηθοποιού.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί στο θάνατο του Σάκη Μπουλά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αισθανόμουν ότι ο κόσμος ήθελε να πάρει κάτι, όχι όμως με καλό τρόπο, σαν να ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον. Δεν αισθανόμουν θετικά και πολύ καλή ενέργεια. Πάρα πολύ άσχημα παρόλο που γενικά μου έχουν φερθεί καλά. Δηλαδή δεν είναι ότι έχει ειπωθεί κάτι αρνητικό για μένα αλλά αισθανόμουν άσχημα γιατί από τον θάνατο κάποιου προσπαθούσε να βγει μια είδηση. Δηλαδή σαν, «παιδιά πρέπει να έχουμε και εμείς ψωμάκι» αλλά θεωρώ ότι δεν ταίριαζε στη στιγμή»

Αλεξάνδρα Ούστα Σάκης Μπουλάς

Αλεξάνδρα Ούστα: Η μοιραία σύμπτωση με το θάνατο του Σάκη Μπουλά

Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου 2014 σε ηλικία 60 ετών στο νοσοκομείο Υγεία από καρκίνο του πνεύμονα.

Μερικά πράγματα είναι ανεξήγητα και πολλές φορές δεν ξέρουμε αν όντως υπάρχει μοίρα ή είναι απλά σύμπτωση. Πάντως στην περίπτωση της Αλεξάνδρας Ούστα αυτή η σύμπτωση προκαλεί ανατριχίλα.

Το 2020 η ίδια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι από το γάμο της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη και πιο συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου, την ίδια μέρα με την επέτειο θανάτου του Σάκη Μπουλά.

Η δυσκολία της γέννας

«Όταν γέννησα, ξύπνησα από τα χαστουκάκια του γιατρού που μου έλεγε να σου ζήσει. Δυστυχώς πήρα τον γιο μου αγκαλιά μετά από τρεις ημέρες γιατί ήταν στην θερμοκοιτίδα προληπτικά. Μπέμπη δεν φώναζα ποτέ το παιδί, μπορεί κάποιες φορές χαριτολογώντας. Τον λέμε με το όνομά του Αύγουστος.

Η έμπνευση ήταν η γιαγιά μου η Αυγουστίνα που δεν ζει πια και με αφορμή αυτό είπαμε ότι θα είναι ένα όνομα που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει στο μέλλον. Δεν θα τον βαφτίσουμε, έχουμε κάνει ονοματοδοσία κι είμαστε μια χαρά»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share