Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Στα μέζεά μου» - «Σκοτωμός» στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη με Δημήτρη Σούρα και Πέτρο Κουσουλό (Video)

«Δεν καταλαβαίνω το μένος σας. Πρώτη φορά δεν σας αναγνωρίζω!»

15 Νοεμβρίου 2022 14:41
«Στα μέζεά μου» - «Σκοτωμός» στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη με Δημήτρη Σούρα και Πέτρο Κουσουλό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη ένταση πυροδότησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη η συνέντευξη του πατέρα των παιδιών από τα Πετράλωνα που μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό.

Όπως είπε τα παιδιά του χειραγωγούνται από τον συγγραφέα που έκανε τις καταγγελίες. Μάλιστα άφησε υπονοούμενα για «περίεργη» σχέση του λογοτέχνη με τον γιο του.

«Στα μέζεά μου»

Ο Πέτρος Κουσουλός υπεραμύνθηκε της έρευνάς του που αποκαλύπτει κενά στην υπόθεση και τερατώδεις ισχυρισμούς από τα παιδιά.

«Δεν καταλαβαίνω το μένος σας. Πρώτη φορά δεν σας αναγνωρίζω!» του είπε ο Δημήτρης Σούρας.

«Σας ενοχλεί η έρευνα» του απάντησε ο δημοσιογράφος.

Η συζήτηση εκτροχιάστηκε με τη Ζήνα Κουτσελίνη να διακόπτει τους συνομιλητές της λέγοντας ότι η εκπομπή δεν είναι δικαστήριο και ότι στόχος της είναι να ακουστούν οι μαρτυρίες των παιδιών.

«Θα ακούσεις και εσύ Πέτρο μου τον πρώτο σύμβουλο που τους είδε και διαπίστωσε τα προβλήματα πριν βγουν στο φως» του είπε.

«Στα μέζεά μου ο πατέρας» είπε ο Πέτρος Κουσουλός. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να δεχτώ καταθέσεις ότι είναι τρελές» είπε.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μήνυση Αλέξη Κούγια στον Πέτρο Κουσουλό για διαρροή της δικογραφίας Πισπιρίγκου (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Όπως είχε γίνει γνωστό ο Αλέξης Κούγιας τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει μηνύσεις σε όσους έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες από την δικογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την τραγωδία στην Πάτρα. Παράλληλα, απάντηση έδωσε ο Όθων Παπαδόπουλος στο πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας και το οποίο ήταν σε μια εντελώς διαφορετική γραμμή από τα προηγούμενα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Super Κατερίνα» ο γνωστός ποινικολόγος έχει καταθέσει μήνυση και στον Πέτρο Κουσουλό για παράνομη δημοσιοποίηση. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και οι κατηγορούμενοι ενημερώθηκαν από τα μέσα μαζικής ενεημέρωσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share