Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"'Εχει τέσσερα χρόνια να κάνει...": Η όλο νόημα ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου μετά την καταδικαστική απόφαση για τον Μάνο Παπαγιάννη

Με χαμόγελο και ανανεωμένη διάθεση

15 Νοεμβρίου 2022 13:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοχος με τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή κρίθηκε χθες από το Δικαστήριο ο Μάνος Παπαγιάννης για την υπόθεση σωματικής βλάβης κατά της Σοφίας Παυλίδου.

Η ηθοποιός είχε μηνύσει πριν τέσσερα χρόνια τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του θεατρικού έργου “Πετάει πετάει” και χθες, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου να προχωρά σήμερα σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να λέει,

«Καλημέρα! Πολύ ωραία μέρα σήμερα. Νομίζω πάρα πολύ ωραία μέρα. Θα έλεγα ότι έχει τέσσερα χρόνια να κάνει τόσο ωραία μέρα»

Κόλαφος η Σοφία Παυλίδου: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο - «Στη δική μου περίπτωση...»

Για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο είχε μιλήσει στο παρελθόν η Σοφία Παυλίδου για λογαριασμό της εκπομπής “ΕΔΩ” του ΣΚΑΪ. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο σπίτι του παρουσιαστή.

«Το ότι μπορείς να αποφασίσεις με τον άνθρωπό σου να αλλάξεις τη σχέση σου, γιατί για εμένα δύο άνθρωποι, ειδικά όταν έχουν παιδιά, δεν τελειώνει η σχέση μεταξύ τους, απλά αλλάζουν μορφή οι σχέσεις. Το να πάρουν απόφαση να αλλάξει η μορφή της σχέσης τους δεν σημαίνει ότι τελειώνει ή ότι κάποιος φταίει.

Φερεντίνος Παυλίδου

Οι άνθρωποι χωρίζουν ίσως γιατί έχουν θυμό, εγώ στη δική μου περίπτωση είμαι πολύ αγαπημένη με τον άνθρωπο αυτόν και πραγματικά ήταν ένα βήμα για να πάρει άλλη μορφή η σχέση μας, όχι γιατί έχουμε θυμό και κακίες μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Νέα...σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τη Σοφία Παυλίδου: Στο πλευρό 28χρονης γνωστής ηθοποιού ο Χρήστος Φερεντίνος (photo)

Με νέα συνοδό σε μεγάλο εμπορικό κέντρο βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος απόλαυσε τη βόλτα του στο πλευρό τη.

Ο παρουσιαστής εθεάθη παρέα με γοητευτική νεαρή ηθοποιό, την οποία σίγουρα γνωρίζεις. Ο λόγος για την Μελίνα Σπετσιέρη. Με την ευκαιρία αυτοί είναι οι γιοι που έχει αποκτήσει με τη Σοφία Παυλίδου.

Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους και τα ψώνια τους στα μαγαζιά. Τόσο ο Χρήστος Φερεντίνος όσο και η Μελίνα Σπετσιέρη έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Σπετσιέρη Φερεντίνος

Ποια είναι η Μελίνα Σπετσιέρη

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός σε ηλικία 14 ετών, όταν έπαιξε ως Δανάη, την κόρη της Χριστίνας Λουκάκου (Μυρτώ Αλικάκη), στην κωμική σειρά του Alpha Ο Άγγελος Μου ο Διάβολος Μου (2008).

Δύο χρόνια αργότερα, υποδύεται την κόρη του πρώην συντρόφου της Δήμητρας Ματσούκας στην κοινωνική σείρα του Mega Κούκλες. Μαθήτρια ακόμα της τρίτης λυκείου, υποδύεται την Στέλλα Βασιλιά, τη δεύτερη κόρη του Μάρκου (Κώστας Κόκλας), στη δημοφιλή σειρά του Mega Οι Βασιλιάδες (2012-2013). Αργότερα συμμετάσχει στην σειρά του Ant1 Αν Ήμουν Πλούσιος όπου υποδύεται την Ξένια κόρη της Μονικας (Μπέσυ Μάλφα).

Αποστολάκης σπετσιέρη

Το 2020 κάνει ένα guest στην σειρά του Ant1 Ήλιος στον ρόλο της Μάρθας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share