Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το δήλωσε δημόσια η Άντζελα Γκερέκου: «Μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή...» - Η ρητή απαγόρευση από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Η αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

15 Νοεμβρίου 2022 12:30
Το δήλωσε δημόσια η Άντζελα Γκερέκου: «Μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή...» - Η ρητή απαγόρευση από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στον Αρτ και την κάμερα του "Πρωινού μας” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά "Η Γη της Ελιάς”. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της κόρης της. Μαρίας Βοσκοπούλου.

"Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα ψυχολογικό στήριγμα για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους, το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και όλη η σειρά” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου".

Μάλιστα η ηθοποιός τόνισε ότι: "Μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή θα ονειρεύομαι"

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, της έχει απαγορεύσει να μιλάει γι' αυτή, ενώ εξομολογήθηκε μια λεπτομέρεια που δεν ξέραμε για τη σειρά «Γη της Ελιάς» και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Δείτε το βίντεο

Το είχε φανερώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share