Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξυμνεί τη Χαρούλα Αλεξίου ο Γιώργος Νταλάρας: «Κανείς δεν μπορεί να...»

Τι είπε για τη σπουδαία τραγουδίστρια;

15 Νοεμβρίου 2022 11:22
Εξυμνεί τη Χαρούλα Αλεξίου ο Γιώργος Νταλάρας: «Κανείς δεν μπορεί να...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε με αμεσότητα για τον πόλεμο, τη μουσική, τους ανθρώπους που σημάδεψαν το ελληνικό τραγούδι, ενώ μίλησε και για τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου.

Όπως είναι γνωστό οι δυο τους συνδέθηκαν στενά επαγγελματικά πριν χρόνια, όταν και οι δύο ήταν νέοι στο ξεκίνημά τους.

Μάλιστα, μέχρι και σήμερα λένε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τη σχέση του με την Άννα Βίσση.

«Εμένα το μέτρο μου ήταν η Χαρούλα. Έπρεπε να τραγουδήσουν τα τραγούδια της Μικράς Ασίας φωνές που να μπορούν να στέκονται. Ήθελα οι κοπέλες που θα έλεγαν τα τραγούδια να τα πουν έτσι. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να τραγουδήσει σαν τη Χαρούλα…».

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Άγγελου Παπαδημητρίου: «Η Χάρις Αλεξίου δεν ήταν καθόλου...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Άγγελος Παπαδημητρίου και μίλησε για πρώτη φορά για την ταπεινότητα που χαρακτήριζε την καλή του φίλη και συμφοιτήτρια, Χάρις Αλεξίου.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια φέτος δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, και έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια από το κοινό.

«Κάναμε πολύ παρέα με τη Χαρούλα από παιδιά. Ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν ήταν καθόλου ματαιόδοξη. Στη Χαρούλα έλεγα ότι θα γίνει η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και μου έλεγε “έλα βρε, αποκλείεται, υπάρχει η Γαλάνη”», σημείωσε αρχικά ο κ. Παπαδημητρίου και ακολούθως θυμήθηκε και ένα περιστατικό που η Χάρις Αλεξίου τραγουδούσε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και την αποθέωσε η γειτονιά:

«Μια μέρα που έμεινε σπίτι μου γιατί είχαμε πρόβα. Βγήκε στο μπαλκόνι στον ακάλυπτο και έκανε πρόβα ένα τραγούδι. Βγήκαν 50 νοικοκυρές γύρω γύρω και φώναζαν “μπράβο κορίτσι μου”. Μαγική φωνή, μαγική προσωπικότητα».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share