Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz: Τα «έσπασαν» μετά από δύο χρόνια σχέσης

Δεν είναι πια μαζί το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι

15 Νοεμβρίου 2022 10:32
Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz: Τα «έσπασαν» μετά από δύο χρόνια σχέσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Μας».

Τα δυο μοντέλα που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του GNTM κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους και όπως ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου είναι αισιόδοξη ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν κάποια ημέρα. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά συνεχίζουν να τρέφουν αγάπη ο ένας για τον άλλον και μόνο το μέλλον θα δείξει αν θα υπάρξει επανασύνδεση.

Δείτε επίσης: Λίγο πριν επιστρέψει στο GNTM κάνει την μεγάλη ανατροπή - Η σαρωτική αλλαγή της Σοφίας Χατζηπαντελή στην εμφάνισή της

Μετά το τέλος του GNTM 3, η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου έγιναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια γεγονός το οποίο είχε αποδειχθεί και από τις τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media. Τα δύο νεαρά μοντέλα, που πλέον ασχολούνται επαγγελματικά με το modelling, μοιράζονταν συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες τους χωρίς να λείπουν οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού του ενός για τον άλλο.

«Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι, οπότε θα έλεγα πως είμαστε σαν αδελφάκια. Μιλούσαμε πολύ και καταλάβαμε από νωρίς πως ο τρόπος που μεγαλώσαμε και κάποια πιστεύω μας είναι παρόμοια. Οπότε αναγκαστικά ταιριάξαμε σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που θαυμάζω στον Αιμιλιανό είναι ότι έχει τεράστια υπομονή, σε αντίθεση με μένα.

Εγώ ανυπομονώ γενικά» είχε εξομολογηθεί η Μαριαγάπη στο περιοδικό OK! με τον Αιμιλιανό να συμπληρώνει: «Η αλήθεια να λέγεται. Ξεκινάμε πάντα από μια εικόνα. Πρώτα βλέπεις έναν άνθρωπο, παρατηρείς τις κινήσεις του και μετά φτάνει η στιγμή που θα μιλήσεις με εκείνον. Εκεί ήταν που με κέρδισε ολοκληρωτικά η Μαριαγάπη».

«Θαυμάζω τα πάντα στον Αιμιλιάνο. Κυρίως θαυμάζω την υπομονή του και τη σιγουριά που έχει για τον εαυτό του», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαριαγάπη για τον σύντροφό της. «Δεν περίμενα να συναντήσω τη γυναίκα των ονείρων μου πριν από ένα χρόνο. Εκείνη η μέρα έκανε τη ζωή μου ακόμα καλύτερη από ό, τι ήταν. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω», είχε σημειώσει o Αιμιλιάνο, σε ανάρτησή τους στα social media, όταν συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που αποφάσισαν να είναι μαζί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share