Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πολύ πριν το γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο: Αυτός ήταν ο Έλληνας αθλητής που είχε κλέψει την...καρδιά της Μαρίας Μπεκατώρου (photo)

Το αποκάλυψε η ίδια!

15 Νοεμβρίου 2022 10:26
Πολύ πριν το γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο: Αυτός ήταν ο Έλληνας αθλητής που είχε κλέψει την...καρδιά της Μαρίας Μπεκατώρου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε αποκαλύψει στο παρελθόν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2 Night Show» τον μεγάλο της έρωτα με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η παρουσιάστρια έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη δημοσίως. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον τρόπο που μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης.

Η Μαρία Μπεκατώρου, λοιπόν, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το παρελθόν της και με ποιους ήταν ερωτευμένη!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πώς ήταν ερωτευμένη με τον Φάνη Χριστοδούλου!

Αναλυτικά είπε: «Στην εφηβεία είχα ερωτευτεί τον Patrick Swayze και του είχα γράψει και γράμμα, και τον Φάνη Χριστοδούλου. Τότε, το 1987 με το Ευρωπαϊκό, γινόταν χαμός. Δεν θυμάσαι τα κοριτσάκια; Και τον Φασούλα ερωτευόντουσαν».

Φάνης Χριστοδούλου αθλητής

Πέρασαν κιόλας 13 χρόνια: Η... ερωτική ταινία που κυκλοφορεί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θέλει να εξαφανίσει η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με την ίδια να έχει όμως πραγματοποιήσει αρκετές διαφορετικές δουλειές μπροστά στην οθόνη.

Η Μπεκατώρου, άλλωστε, έχει αποδειχθεί… πολυπράγμων, καθώς έχει περάσει ακόμη και από το τραγούδι για ένα φεγγάρι, ή ακόμη και από την ηθοποιία. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, φέτος την είδαμε και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, εκτός από το «The Chase», όπου την απολαμβάνουμε καθημερινά και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο... διαφορετικός ρόλος που ενσάρκωσε η Μαρία Μπεκατώρου

Υπάρχει, όμως, και μια σειρά όπου ενσάρωκσε ένα ρόλο, που ουδεμία σχέση έχει με την προσωπικότητα, που έχουμε γνωρίσει τόσα χρόνια. Όταν ακόμη η Μπεκατώρου εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε προβληθεί μια μίνι διαδικτυακή σειρά το Mediasoup, το «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε».

Εκεί, η Μπεκατώρου είχε παίξει για ένα επεισόδιο την ιερόδουλη και, μάλιστα, σε εκείνο της πρεμιέρας. Για όσους δεν το θυμούνται, ήταν μια σειρά της Σεμίνας Διγενή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη και το οποίο παρωδεί με ξεκαρδιστικό τρόπο την περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην τελευταία του δουλειά, προτού αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share