Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οριστικές αποφάσεις Σταματίνας Τσιμτσιλή και Alpha για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

«Γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους»

15 Νοεμβρίου 2022 10:23
Οριστικές αποφάσεις Σταματίνας Τσιμτσιλή και Alpha για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τα δεκάδες σχόλια που ακούστηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και την ανακοίνωση που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από το «Happy Day», ότι έχουν πάρει την απόφαση να μην ασχοληθούν με αυτό το θέμα και να αφήσουν την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της κύησής της..

«Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα και να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους. Ό,τι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».

Τα αποκάλυψε όλα για την Ελένη Φουρέιρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μας είχε εκμυστηρευτεί ότι...»

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η εκρηκτική pop star περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, στέλνοντας τις ευχές της.

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας», ήταν οι ευχές της Σταματίνας Τσιμιτσιλή για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share