Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Νίκο Χατζηνικολάου για τις τελευταίες στιγμές της Φώφης Γεννηματά: «Πίστευε ότι...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

15 Νοεμβρίου 2022 09:46
«Βόμβα» από Νίκο Χατζηνικολάου για τις τελευταίες στιγμές της Φώφης Γεννηματά: «Πίστευε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας χρόνος έχει περάσει από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά που «βύθισε» σε πένθος τον πολιτικό και όχι μόνο χώρο. Αναφερόμενος τότε στον ξαφνικό χαμό της, ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πως είχε συνομιλήσει με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και η ίδια πίστευε πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο. Με την ευκαιρία δείτε τη δήλωση του συζύγου της για το θάνατό της.

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε την αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για την επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά μετά το 2ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

Πισίνα, τεράστιος κήπος μέχρι τελεφερίκ: Αυτή είναι η βίλα 700 τ.μ. του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη (photo)

Βρήκαμε μια φωτογραφία από το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου και η αλήθεια είναι, ότι "μείναμε", γιατί μοιάζει με... παλάτι. Το Athensmagazine.gr έχει φωτογραφία - ντοκουμέντο από το εξωτερικό του σπιτιού.

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους - παρουσιαστές στη χώρα, είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη. Είναι το "χρυσό" καταφύγιο του γνωστού δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Μάλιστα, έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά του -δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε η κόρη του- μετά το καθημερινό του πρόγραμμα. Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει λοιπόν, ασανσέρ, αλλά και μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

σπίτι Χατζηνικολάου εκάλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share