Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε με τι διαγνώστηκε η ερμηνεύτρια του «Killing me softly» Ρομπέρτα Φλακ και δεν θα ξανά τραγουδήσει

Τι συνέβη στην γνωστή τραγουδίστρια;

15 Νοεμβρίου 2022 09:42
Δείτε με τι διαγνώστηκε η ερμηνεύτρια του «Killing me softly» Ρομπέρτα Φλακ και δεν θα ξανά τραγουδήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρομπέρτα Φλακ είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια εδώ και αρκετά χρόνια, ίσως δεν ανήκει καν στην τωρινή γενιά τραγουδιστών αλλά έχει έναν αέρα παλιό και διαχρονικό.

Μάθετε πληροφορίες επίσης για το νεφρό που πήρε η Σελένα Γκόμεζ από την κολλητή της

Έχει ερμηνεύσει επιτυχίες όπως το «Killing Me Softly with His Song» και «First Time I Ever Saw Your Face» και έχει βραβευτεί με Grammy που είναι αρκετά μεγάλη καταξίωση.

Η τραγουδίστρια διαγνώστηκε με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα (ALS) –είναι επίσης γνωστή και ως πλευρική αμυοτροφική σκλήρυνση ή νόσος του Λου Γκέρινγκ– και δεν μπορεί πλέον να τραγουδήσει, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα (14/11) εκπρόσωπός της.

Roberta Flack σε συναυλία της να ερμηνεύει

Λόγω της σπάνιας νευρολογικής πάθησης, η Ρομπέρτα Φλακ «είναι πλέον αδύνατον να τραγουδήσει και δεν είναι εύκολο ούτε καν να μιλάει», αναφέρει δελτίο Τύπου εκπροσώπου της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Φλακ πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα σε κινηματογραφικό φεστιβάλ της Νέας Υόρκης. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω του αμερικανικού δικτύου PBS τον Ιανουάριο. Τον ίδιο μήνα αναμένεται επίσης η κυκλοφορία ενός βιβλίου της Φλακ για παιδιά.

Το ALS επηρεάζει τους κινητικούς νευρώνες του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος και οδηγεί σταδιακά στην παράλυση και στον θάνατο.

Η Φλακ κατέκτησε την κορυφή των τσαρτς στη δεκαετία του 1970 και έκανε 20 δισκογραφικές δουλειές. Βραβεύτηκε τέσσερις φορές με Grammy και τιμήθηκε για το σύνολο της προσφοράς το 2020.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share