Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο «κάρφωμα» Σοφίας Παυλίδου σε Μάνο Παπαγιάννη: «Αν υπήρχε συγγνώμη δε θα έφτανα στα...»

Ξεσπάθωσε εκ νέου για την πολύκροτη υπόθεση

15 Νοεμβρίου 2022 09:31
Νέο «κάρφωμα» Σοφίας Παυλίδου σε Μάνο Παπαγιάννη: «Αν υπήρχε συγγνώμη δε θα έφτανα στα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος στη δικαστική διαμάχη του με την Σοφία Παυλίδου και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή. Η γνωστή ηθοποιός νιώθει δικαιωμένη από την έκβαση της δίκης, όπως εξέφρασε στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τρίτης 15/11.

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή. Έχει τα κριτήριά του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια που αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα.

Φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των 4 μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η στρατηγική έπεσε στο κενό. Αν ο κ. Παπαγιάννης είχε κάνει κάποια κίνηση να μη φτάσουμε στο δικαστήριο… Αν υπήρχε συγγνώμη, ακόμα και ιδιωτικά, δε θα έφτανα στα δικαστήρια.

Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται και έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό… Αν δείτε και τη συνέντευξη μετά δεν υπάρχει μεταμέλεια. Αισθάνθηκα λύτρωση στο άκουσμα της απόφασης. Ήμουν συγκινημένη, νομίζω φάνηκε. Είναι πολύ λυτρωτικό. Χάνεις το κουράγιο σου αλλά δεν έχασα την πίστη μου στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν είχε καμία απόδειξη για αυτά που ισχυριζόταν. Οπότε εννοείται εγώ βγήκα νικήτρια, δεν ξέρω τι αισθάνεται ο κ. Παπαγιάννης» τόνισε η Σοφία Παυλίδου.

«Βόμβα» από Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελα να πειραματιστώ...Με τη Σοφία Παυλίδου δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία...»

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος υπήρξαν ένα αγαπημένο ζευγάρι και, μετά από χρόνια, παραμένουν σε αγαστές σχέσεις, ύστερα από 17 έτη κοινής πορείας και του μετέπειτα χωρισμού τους. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο σπίτι του παρουσιαστή.

Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μιλήσει για το διαζύγιό του και για το αν υπήρξαν εντάσεις λέγοντας: «Δεν υπήρξαν εντάσεις αλλά και να υπήρχαν, δεν θα το έλεγα ποτέ σε μια συνέντευξη, γιατί δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Κανένας χωρισμός δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Αλλά δύο άνθρωποι που έχουν ζήσει τόσα πολλά μπορούν να έχουν κατανόηση και έναν πραγματικά πολιτισμένο τρόπο χωρισμού. Εκεί φαίνεται και η ποιότητα μιας σχέσης».

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο γνωστός παρουσιαστής είχε μιλήσει για τη ζωή του, την καριέρα του στη δημοσιογραφία και τη Σοφία Παυλίδου.

Καιρό πριν το διαζύγιό τους η ηθοποιός είχε παίξει στο τρέιλερ του Deal.

Στο τρέιλερ της εκπομπής είδαμε και τη σύζυγό σου Σοφία Παυλίδου. Πώς κι έτσι;

Είπα, αφού το κάνουν όλοι με επιτυχία, ας το κάνω κι εγώ. (γέλια) Ο Λιάγκας κάνει εκπομπή με τη γυναίκα του, μια χαρά πηγαίνει. Ας το δω κι εγώ. Bασικά ήταν μια ιδέα της διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ALPHA Αννας Βλαβιανού. Αρχικά στο σενάριο με τον ψυχολόγο είχαν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και του Πάνου Μουζουράκη. Στο meeting η Αννα είπε: «Γιατί δεν το κάνεις με τη Σοφία Παυλίδου;». Κι έτσι έγινε. Με τη Σοφία ποτέ δεν μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε κάτι μαζί, δεν το επιδιώξαμε ποτέ και ήμασταν λίγο διακριτικοί σε όλο αυτό.

Είχε ακουστεί πάντως ότι σας πρότειναν να κάνετε και εκπομπή μαζί
.
Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά το είχα ακούσει.

Φανταζόσουν παλιά, προτού ξεκινήσεις, τον εαυτό σου παρουσιαστή;

Αν με ρωτούσες όταν ξεκινούσα, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να κάνω 22 χρόνια τηλεόραση. Μπορεί να εργαζόμουν στο σοβαρό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αλλά μου άρεσαν πιο απλά κοινωνικά θέματα και γνωριμίες με καθημερινούς ανθρώπους. Σίγουρα δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου παρουσιαστή τότε. Σπούδαζα στη Νομική και έψαχνα μια δουλειά για τα προς το ζην. Τότε ήταν η έκρηξη της ραδιοφωνίας και της δημοσιογραφίας. Ήθελα να πειραματιστώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share