Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο μυστικός γάμος της Κάτιας Δανδουλάκη: Δεν τον έμαθαν ποτέ οι δημοσιογράφοι - «Εµφανιστήκαµε σε...»

Το αποκάλυψε η ίδια!

15 Νοεμβρίου 2022 09:13
Ο μυστικός γάμος της Κάτιας Δανδουλάκη: Δεν τον έμαθαν ποτέ οι δημοσιογράφοι - «Εµφανιστήκαµε σε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το «α» και το «ω» στη ζωή της και δεν είναι η πρώτη φορά που το αναφέρει σε συνέντευξή της. Η γνωστή ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη είχε μιλήσει στο παρελθόν στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω», ανοίγοντας την καρδιά της για τη σχέση ζωής που είχε με τον δημοσιογράφο, λογοτέχνη και θεατρικό σκηνοθέτη Μάριο Πλωρίτη.

Η Δανδουλάκη υπήρξε ζευγάρι με τον Πλωρίτη για 32 χρόνια - μέχρι τη μέρα που εκείνος έφυγε από τη ζωή. Είχαν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας, ενώ εκείνος είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές: με την Έλλη Λαμπέτη το 1950 (χώρισαν το 1953) και με τη Μαρίκα Ανεμογιάννη το 1964. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την άτυχη εγκυμοσύνη της.

Δανδουλάκη Πλωρίτης

«Είμαι ευγνώμων για την προσωπική μου ζωή. Είχα έναν άνθρωπο με τον οποίο έζησα μαζί του όλες τις μορφές της αγάπης. Για εμένα ο έρωτας ήταν μια συνολική μορφή αγάπης. Με τον Μάριο ήταν πολλές αγάπες μαζί. Ήμασταν ερωτευμένοι μέχρι που έφυγε, 32 χρόνια. Είχαμε 30 χρόνια διαφορά, ήμασταν μαζί σχεδόν όλη μου τη ζωή. Παντρεμένοι ήμασταν τα 12. Ζούσαμε ουσιαστικά 32 χρόνια μαζί, τα πιο δημιουργικά της ζωής μου» είπε και συνέχισε: «Καμιά φορά με ρωτούν αν μου λείπει ένας σύντροφος... Είναι ακριβώς αυτό, είναι τόσο δύσκολο να βρεις την ομοψυχία. Ήμουν ευλογημένη πολύ. Έχω ευγνωμοσύνη στο σύμπαν, στον Θεό».

Πείτε κάτι ακραίο που κάνατε µε τον «κάτω από τη µύτη» των δηµοσιογράφων και δεν σας κατάλαβε κανείς...

«Τον γάµο µας. Μέρα µεσηµέρι, στις 12.00, στην εκκλησία, απέναντι από τη Ρηγίλλης. Μετά πήγα εγώ στο γύρισµα και ο Μάριος στο «Βήµα». Το βράδυ, παντρεµένοι πια, εµφανιστήκαµε σε µια µεγάλη δεξίωση του Βαγγέλη Παπαθανασίου, και όταν το είπαµε, έγινε το θέµα της βραδιάς. Μετά τον γάµο έκανα µια σκηνή µε τον Χρήστο Πολίτη για τη «Λάµψη». Ηµασταν στο τελεφερίκ. Και του είπα «Χρήστο, σήµερα παντρεύτηκα». Πολύ φίλος µου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share