Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλαμπε στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου: Το αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήρθε στο...φως

Το μοναδικό που έχει κυκλοφορήσει

15 Νοεμβρίου 2022 07:50
Έλαμπε στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου: Το αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήρθε στο...φως
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ζουν την πλήρη ευτυχία, «σφραγίζοντας» τον έρωτά τους με το γάμο και περιμένοντας το πρώτο τους παιδάκι.

Μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τα social media αφού απολαμβάνει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, από τον πολιτικό γάμο της με τον επιχειρηματία έχουν δημοσιευτεί πολύ λίγες φωτογραφίες και κανένα βίντεο.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε το μοναδικό βίντεο από το «μυστήριο» στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης.

Δείτε το

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Κατερίνα Καινούργιου: Το επίμαχο σχόλιο για το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του πρώην της

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να παντρεύονται παραμονές των Χριστουγέννων, όμως τελικά το ζευγάρι είχε άλλα σχέδια. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν χθες, Κυριακή 2/10, στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μοιράστηκαν, δηλαδή, αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις τηλεοπτικές κάμερες. Έτσι ακριβώς όπως είχαν επιλέξει να κρατήσουν τόσο καιρό μυστική και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που υπήρξε ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για δύο και πλέον χρόνια στο παρελθόν, δεν έκρυβε τη χαρά της για την χαρά του πρώην αγαπημένου της.

«Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και με το καλό και το μωράκι τους να έρθει. Βλέπετε είμαστε large και μόλις άκουσε η Κωνσταντίνα πως είναι η κάμερα της εκπομπής μας, μας μίλησε. Εκεί δίπλα είναι και το μαγαζί του Βασίλη, όχι δεν ήμουν εγώ κουμπάρα, είπαμε», είπε χαρακτηριστικά η Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share