Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι χώρισαν οι γονείς της Γαίας Μερκούρη - Ο απίστευτος λόγος που έφτασαν στο διαζύγιο

Η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη

14 Νοεμβρίου 2022 23:02
Έτσι χώρισαν οι γονείς της Γαίας Μερκούρη - Ο απίστευτος λόγος που έφτασαν στο διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 14/11 η Δωροθέα Μερκούρη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις κόρες της αλλά και για τον πρώην σύζυγό της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία της που έκανε χαμό.

Η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη για το διαζύγιο με τον σύζυγό της

«Με τον Ολλανδό πρώην σύζυγό μου έκανα τα δυο παιδιά μου και ζούσαμε στην Νέα Υόρκη. Άμα δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα δηλαδή θες να είναι τα πάντα τηγανιτά παραδείγματος χάριν δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Είναι αυτό και τα ζώα!

Ήθελα να γυρίσω στην Ευρώπη, να πάρουν τα κορίτσια αυτό που είχα και εγώ. Να είναι μεσογειακές. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό, εκείνη τη στιγμή ένιωθα πως ήθελα να γυρίσω πίσω. Μεγάλωσα μόνη μου τις κόρες μου. Ήταν δύσκολο. Η απόφαση να φύγω από την Αμερική, δεν το καταλάβαινα εκείνη τη στιγμή ότι θα το έκανα μόνη μου. Είναι μεγάλη η απόσταση», αποκάλυψε η ίδια, που πρόσφατα βίωσε και μια μεγάλη απώλεια.

Τι είπε για τις κόρες της

«Δε νομίζω ότι είναι ασφαλής πια ο κόσμος πουθενά. Αυτό που νόμιζα ότι θα ‘ναι ασφαλής η Ελλάδα, τελικά δεν είναι. Ήμουν γενικά πάντα μια μάνα που φοβότανε. Νομίζω ότι σίγουρα τώρα μιλάνε πιο πολύ οι γυναίκες και οι άντρες αλλά είναι περισσότερες και οι παρενοχλήσεις.

Καμιά φορά η ομορφιά είναι ασπίδα. Πολλά κορίτσια έχουν μάθει από μικρά να προστατεύονται. Δεν είναι καλό για ένα παιδί να ακούει μόνο πόσο όμορφη είσαι, όσο κι αν νομίζουμε ότι είναι κολακευτικό. Στα 14 είχα πάρει από την Ηλέκτρα το κινητό, γιατί είχε ανοίξει Facebook.

Αν δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα, η μεσογειακή κουζίνα, δηλαδή θέλεις τα πάντα να είναι τηγανητά σε βούτυρο δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Επίσης, αν τρώνε πολύ κρέας δεν μπορώ. Δεν είμαι τελείως εναντίον του να τρως κρέας, αλλά περίπου δεν τρώω καθόλου πια», κατέληξε η Δωροθέα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share