Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βγαλμένο από παραμύθι το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Ο φαντασμαγορικός χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σαλόνι της που θα σας εντυπωσιάσει

Μοναδικό θέαμα

14 Νοεμβρίου 2022 20:39
Βγαλμένο από παραμύθι το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Ο φαντασμαγορικός χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σαλόνι της που θα σας εντυπωσιάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, με την ίδια και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να ζουν μοναδικές στιγμές. Με την ευκαιρία, δείτε τα καρφιά της Κατερίνας Καραβάτου για την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως μπήκε ήδη σε εορταστική διάθεση για αυτό και θέλησε να στολίσει από τώρα το σπίτι του, όπως έχουν κάνει και πολλοί ακόμα celebrities.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν, διακόσμησε το σαλόνι τους και φυσικά στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με την ίδια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram βίντεο με το θεαματικό αποτέλεσμα.

Βίντεο από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος και η βάπτιση του γιου τους μετά τη γέννα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής για άλλους λόγους τις τελευταίες μέρες, ωστόσο η ίδια στρέφει την προσοχή της στην ήσυχη καθημερινότητά της, περιμένοντας σε δύο μήνες το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ζουν το πιο όμορφο θαύμα, και κάνουν τις πρώτες συζητήσεις σχετικές με τον θρησκευτικό τους γάμο.

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share