Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το μαρτύριο της Ζέτας Μακρυπούλια: «Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει...»

Η αποκάλυψη-φωτιά της παρουσιάστριας

14 Νοεμβρίου 2022 15:24
Το μαρτύριο της Ζέτας Μακρυπούλια: «Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια που θέλει να κυλούν όλα ήρεμα στα επαγγελματικά της, σε παλαιότερη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι περνούσε τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζητούσε «να πεθάνει η πρωταγωνίστρια». Παράλληλα, η Βάσω Γουλιελμάκη είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Love It» και είχε αποκαλύχει το λόγο που ζήλευε παλιά την Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιλώντας στο InStyle η ηθοποιός σημείωσε ότι στις φιλίες της έχει απαιτήσεις και αυτές δεν είναι άλλες από εχεμύθεια, ειλικρίνεια, χιούμορ και ευθύτητα.

«Έχω χαλάσει φιλία με μια φίλη μου, που δεν της το έχω πει ποτέ και ελπίζω κάποτε να δοθεί η ευκαιρία , γιατί τότε απλώς εξαφανίστηκα. Της είχα εκμυστηρευτεί κάτι δικό μου, πολύ προσωπικό, κι εκείνη το είπε σε κάποιον κοινό μας συνεργάτη. Σε αυτό τον χώρο υπάρχει αυτή η ευκολία, όλοι να ξέρουμε για όλους και ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου να λέει διάφορα.

Ο κοινός μας συνεργάτης, ήρθε και μου το είπε. Δεν ήταν κάτι τόσο φοβερό, αλλά επειδή εγώ το μοιράστηκα με τη φίλη μου δεν ήθελα να το ξέρει κάποιος άλλος. Μόλις, το έμαθα, παρόλο που ήμασταν πάρα πολύ φίλες, έσπασε τόσο ριζικά το γυαλί, που απλώς δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο ποτέ», εξήγησε.

Ζετα Μακρυπουλια

«Περνούσα τόσο άσχημα σε σίριαλ που ζήταγα να πεθάνει η πρωταγωνίστρια»

Και συμπλήρωσε: «Έχω βρεθεί σε σίριαλ που αναγκάστηκα να πω “με συγχωρείτε, αλλά περνάω τόσο άσχημα, που θα ήθελα πολύ, αν γίνεται, να πεθάνει η πρωταγωνίστρια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ”. Περνούσα τόσο άσχημα, οι συνθήκες με μια συνεργάτιδα ήταν τόσο κακές και προβληματικές που δεν μπορούσα. Πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα».

Ανυπόμονη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι η μοναδική, έντονη επιθυμία που είχα στη ζωή μου»

Από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα η Ζέτα Μακρυπούλια κέρδισε το στοίχημα στην παρουσίαση και άφησε το δικό της μοναδικό στίγμα στο «Ρουκ Ζουκ».

Για 5η χρονιά η εκπομπή σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης με τη λαμπερή παρουσιάστρια να αποκαλύπτει στον Χάρη Λεμπιδάκη και το Newspistol & Friends πως οι ώρες που περνά σε αυτό το κόνσεπτ είναι η «ψυχοθεραπεία» της.

Δείτε επίσης: Κούκλοι και επιτυχημένοι στη δουλειά τους: Αυτοί είναι οι 4 πρώην σύντροφοι της Ζέτας Μακρυπούλια

«Εξελίχθηκε σαν ψυχοθεραπεία για εμένα δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, πάντα με την ίδια χαρά έρχομαι. Κι επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έχει πέσει η διάθεσή μας αρκετά όταν έρχομαι εδώ κάτι συμβαίνει και χάνονται όλα» δήλωσε.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα τον Νίκο Μουτσινά αποκάλυψε πως «με τον Νίκο τα έχουμε λυμένα αυτά τα θέματα. Επειδή αγαπιόμαστε πολύ συγχωρούμε ο ένας τον άλλον».

Και συνέχισε: «Μου είναι δύσκολο να μιλάω για το αν πάει καλά το “Ρουκ Ζουκ”. Για μένα και τα πέντε χρόνια έχει πάει καλά. Φέτος είναι η αλήθεια έχει ένα peak πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι είναι ένα πρόγραμμα που παίρνεις χαρά.

Αποκάλυψε δε ότι είναι στα «θέλω» της να συνεχίσει στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι για αρκετά χρόνια ακόμη. «Θα το ήθελα, είναι ένα παιχνίδι που το κυνηγούσα χρόνια πριν το κάνω. Είναι η μοναδική επιθυμία έντονη που είχα στη ζωή μου το προσπάθησα και έγινε εδώ στο κανάλι που αγαπώ και πάει και καλά».

«Εδώ έχω καταφέρει να απελευθερωθώ όσο πουθενά αλλού» πρόσθεσε. Στην πορεία της όπως εξομολογήθηκε έχει δεχτεί αρκετές φορές σκληρή κριτική. «Έχω δεχτεί πάρα πολλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Έχω διαβάσει κριτικές που μπορούν να σε πάνω ένα βήμα παραπέρα έχω διαβάσει και κριτικές που είναι παραπάνω κακεντρεχείς για τα γούστα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share