Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Τίποτα δε θα άλλαζα, όλα τα έκανα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τη σχέση πριν από τον Αλεβιζόπουλο

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

14 Νοεμβρίου 2022 13:39
«Τίποτα δε θα άλλαζα, όλα τα έκανα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τη σχέση πριν από τον Αλεβιζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, αλλά και δε διστάζει, όποτε το κάνει, να γίνει αποκαλυπτική και να δώσει την εκδοχή της για όσα της έχουν συμβεί.

Η παρουσιάστρια, που εσχάτως βρέθηκε εκτός εαυτού, είχε αναφέρει στο «ΟΚ», ότι δεν θα περάσει ποτέ περίοδο κακής διάθεσης, ενώ σχολίασε αν φανταζόταν την εξέλιξη που έχει σήμερα.

Δείχνεις πάντα χαρούμενη. Όταν έχεις τις κλειστές σου, πώς είσαι;

Εκεί είμαι υποτονική, δεν θέλω να μιλάω, αλλά δεν κρατάει για πολύ. Δεν θα περάσω δηλαδή περίοδο κακής διάθεσης. Θα περάσω μια ώρα κακής διάθεσης. Αυτό όταν δεν πρόκειται για σοβαρό θέμα υγείας, έτσι;

Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν. Πάντα ήμουν έτσι αλλά το ότι «για όλα υπάρχει λύση» το έμαθα μεγάλη. Παλιότερα υπήρχαν φορές που πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό.

Τι άλλο έμαθες μεγαλώνοντας που, αν γύριζες τον χρόνο πίσω, θα έλεγες στον νεότερο εαυτό σου «αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις»;

Τίποτα δεν θα άλλαζα. Μια χαρά τα έκανα και πολύ ωραία μου ήρθαν όλα! Ακόμη και τα λάθη που έκανα, κι αυτά ωραία ήταν και με οδήγησαν εδώ που είμαι σήμερα.

Ξεκίνησα από το Τηλεάστυ, πήρα στους ώμους μου μια σημαντική τηλεοπτική εμπειρία και υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν και συνέβαλαν στο να ακολουθήσω μετά έναν άλλον δρόμο. Για τίποτα δεν έχω μετανιώσει, όχι.

Η πολύχρονη σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Γιάννη Καρατζαφέρη

Η σχέση της με τον Γιάννη Καρατζαφέρη ήταν το “διαβατήριο” για την τηλεόραση. Μαζί του ήταν επί 9 χρόνια (χώρισαν το 1999) ενώ δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο η σχέση αυτή έφερε πολύ κοντά τη Μαρία με τους Γιώργο και Βένη Καρατζαφέρη η οποία ακόμη και σήμερα τους αποκαλεί δεύτερους γονείς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share