Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Το κατάλαβα χωρίς να πάω στον γιατρό...» - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Κατερίνας Καραβάτου όσο ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Κατσούλη

Το είχε εξομολογηθεί στον αέρα

14 Νοεμβρίου 2022 07:55
«Το κατάλαβα χωρίς να πάω στον γιατρό...» - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Κατερίνας Καραβάτου όσο ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου πάντοτε μιλούσε με ειλικρίνεια και μοιραζόταν πράγματα από την προσωπική της ζωή στον αέρα των εκπομπών της, συγκινώντας ενίοτε με όσα έλεγε.

Η ίδια, μάλιστα, είχε αναφερθεί σε μια δήλωση γνωστής ηθοποιού, που μιλούσε για το πρωινό ξύπνημα, με την παρουσιάστρια να νιώθει την ανάγκη να αποκαλύψει τις διαταραχές, που θεωρούσε ότι περνούσε μια εποχή, μέχρι να καταλάβει την αλήθεια.

«Λόγω γηρατειών δεν δυσκολεύομαι πια στο πρωινό ξύπνημα» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη και η Κατερίνα Καραβάτου, που είχε μιλήσει και για ένα πολύ άσχημο περιστατικό σε σχέση της πριν από το γάμο με τον Κρατερό Κατσούλη, μόλις άκουσε τη συγκεκριμένη δήλωση, κάπως ταυτίστηκε με την ηθοποιό.

«Εγώ πριν από 2-3 χρόνια, νόμιζα ότι είχα πάθει μια διαταραχή του ύπνου επειδή ο Αρίωνας ξυπνούσε πάρα πολλές φορές και λέω μου έχει μείνει από εκεί», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου μετά. Μου είπα στον εαυτό μου, εγώ η ίδια ότι ναι, μάλλον έχω γεράσει. Πραγματικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, στις 4:30 είμαι ξύπνια».

Το οικογενειακό δράμα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη: Η άγνωστη αποβολή πριν χρόνια - «Ένιωσα απαίσια...»

Για το πρώτο της παιδί πριν χρόνια είχε μιλήσει η Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και για την αποβολή που είχε, είχε μιλήσει η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη.

«Περιμένω κοριτσάκι και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Έχω αγοράσει όλα τα βιβλία εγκυμοσύνης και διαβάζω πόσα εκατοστά μεγαλώνει το μωρό κάθε μέρα» είχε αναφέρει η παρουσιάστρια, ενώ δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει δημόσια την αποβολή που είχε πριν καιρό.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που έτυχε να συλλάβω ένα παιδάκι, όμως δυστυχώς η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε. Ένιωσα απαίσια. Τώρα ήρθε αυτή η εγκυμοσύνη και όλα πάνε.».

Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης

Η παρουσιάστρια είχε τονίσει επίσης και τη σημαντική βοήθεια του συντρόφου της που τη βοηθούσε και τη στήριζε, όσο κανείς! Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν αυτός που τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε κοντά της.

Αν και είναι μόλις τεσσάρων μηνών τότε η Κατερίνα έλεγε πως το υπερηχογράφημα είχε δείξει πως η κορούλα της έχει ψηλά ποδαράκια και μεγάλη μύτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share