Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός δημοσιογράφος και εκείνη...: Αυτή τη δουλειά κάνει η σύζυγος του Παύλου Τσίμα, Καίτη

Ήταν άγνωστο στους περισσότερους

13 Νοεμβρίου 2022 17:07
Αυτός δημοσιογράφος και εκείνη...: Αυτή τη δουλειά κάνει η σύζυγος του Παύλου Τσίμα, Καίτη
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πορεία του στη δημοσιογραφία τον έχει κατατάξει σε έναν από τα πιο σοβαρά τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο λόγος για τον Παύλο Τσίμα που έχει ταυτιστεί με τις εκπομπές έρευνας. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κόρη του, Μυρτώ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε καθοδηγητικό στέλεχος της ΚΝΕ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970. Διετέλεσε πολιτικός συντάκτης του Ριζοσπάστη, διευθυντής της εφημερίδας Πρώτη, του περιοδικού Ταχυδρόμος και του ραδιοφωνικού σταθμού 902 Αριστερά στα FM.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε το 1993 με την εκπομπή Μετρό, που προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στο Mega παρουσιάζοντας τις εκπομπές Το μήλον της έριδος και Video. Αμέσως μετά εργάστηκε στην ΝΕΤ και επέστρεψε μερικά χρόνια αργότερα στο Mega με την εκπομπή Έρευνα. Έχει συνεργαστεί και με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», όπου παρουσίαζε την εκπομπή Ημερολόγιο Σαββάτου.

Όλα αυτά τα χρόνια ωστόσο έχει επιλέξει η προσωπική του ζωή να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνιες είναι και οι εμφανίσεις του σε κοσμικές εκδηλώσεις και ακόμα πιο σπάνιες οι κοινές εμφανίσεις με την σύζυγό του, Καίτη.

Παύλος και Καιτη Τσίμα

Αυτή τη δουλειά κάνει η σύζυγος του Παύλου Τσίμα

Μπορεί ο Παύλος Τσίμας να ακολούθησε επαγγελματικά τον χώρο της δημοσιογραφίας, ωστόσο η σύζυγός του, Καίτη, κάνει κάτι τελείως διαφορετικό.

Την αποκάλυψη για την καριέρα της είχε κάνει στο παρελθόν η κόρη τους, Μυρτώ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το ερέθισμα για την ίδρυση της επιχείρησης ήταν όταν γύρισα από την Αγγλία, και έχοντας μητέρα δικηγόρο, παρατήρησα πως η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει ένα παράδοξο στον χώρο των νομικών υπηρεσιών. Από την μία πλευρά, πολλοί και ιδιαίτερα οι νέοι δικηγόροι υποαπασχολούνται, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους και να κλείνουν τα γραφεία τους»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share