Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Δεν πήρε το...μικρόβιο του πατέρα του: Αυτή τη δουλειά κάνει ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου

Δεν τον κέρδισε η δημοσιογραφία

13 Νοεμβρίου 2022 15:56
Δεν πήρε το...μικρόβιο του πατέρα του: Αυτή τη δουλειά κάνει ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας, ενημερώνοντας μας με γλαφυρό τρόπο για την επικαιρότητα και τις εξελίξεις της.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι πατέρας τριών παιδιών, αν και πολλοί είναι εκείνοι που αγνοούν την ύπαρξη του πρωτότοκου γιου του Λάμπη. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το δεύτερο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

Το 1996 ο Νίκος Ευαγγελάτος παντρεύτηκε για πρώτη φορά με την αθλητικογράφο, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και απέκτησαν έναν γιο, τον Λάμπη. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1999 και το 2003 ξαναπαντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο, Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Νικόλα (1999) και τη Λυδία (2004).

Λάμπης και Νίκος Ευαγγελάτος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Ο 26χρονος πλέον, Λάμπης Ευαγγελάτος, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία και έχει σπουδάσει Πληροφορική στο ΕΚΠΑ. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει μεγαλώσει αισθητά και μάλιστα μοιάζει αρκετά στη μητέρα του.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι πρωτοπόρος στον τομέα του, καθώς σε ηλικία μόλις 20 ετών μαζί με έναν συμφοιτητή του εφηύραν το VisionTV. Πρόκειται για μια απλή αλλά ευφυέστατη παράκαμψη του «μαύρου» στα μη αδειοδοτημένα κανάλια, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η τηλεόραση μέσω διαδικτύου ή webTV.

Μέσα σε ένα διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, οι δύο νεαροί επεξεργάστηκαν την ιδέα, σχεδίασαν το ηλεκτρονικό κύκλωμα, κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο και δοκίμασαν στην πράξη την επινόησή τους. Ταυτόχρονα, δημιούργησαν προφίλ στα social media αλλά και μια ιστοσελίδα για την προώθηση της συσκευής VisionTV, ενός «αποκωδικοποιητή» κόστους μόλις 20 ευρώ. Μέσω αυτού, ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί στην τηλεόρασή του οποιοδήποτε κανάλι, αδειοδοτημένο ή μη. Το VisionTV περνά αυτόματα και χωρίς καμία παρέμβαση του τηλεθεατή, από τα κανάλια της Digea σε όσα εκπέμπουν -ή θα εκπέμπουν- μόνο μέσω διαδικτύου.

Δείτε φωτογραφίες του:

https://www.instagram.com/p/BbE7hM8gg1g/[/OEmbed

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share