Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινεί η Ανθή Βούλγαρη: «Θυμάμαι απλά να με ταρακουνάει...»

Η περιπέτεια που την...ταρακούνησε

13 Νοεμβρίου 2022 14:20
Συγκινεί η Ανθή Βούλγαρη: «Θυμάμαι απλά να με ταρακουνάει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την περιπέτεια της υγείας της και την εμπειρία της από τη χειρουργική της επέμβαση στο κεφάλι μίλησε η Ανθή Βούλγαρη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πριν από πέντε χρόνια διαγνώστηκε με έναν μικρό καλοήθη όγκο στο κεφάλι μετά από επιληπτική κρίση και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε κρανιοτομή, προκειμένου να αφαιρεθεί διότι υπήρχε κίνδυνος να σπάσει και να πάθει εγκεφαλικό. Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε πολλές φορές για την περιπέτεια της υγείας της, πιστεύοντας ότι έτσι θα βοηθούσε κι άλλους ανθρώπους, που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, να το αντιμετωπίσουν, ενώ δεν δίστασε να δείξει και την τομή.

Ανθή Βούλγαρη

Η δημοσιογράφος είχε βρεθεί στο παρελθόν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», περιγράφοντας την εμπειρία της. Όπως είπε όλα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2017. «Ήταν καλοκαίρι του 2017, μόλις είχα τελειώσει την εκπομπή και ένιωθα διαρκώς πολύ κουρασμένη. Δεν είχα όρεξη, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, είχα πονοκεφάλους, αλλά λέω εντάξει, από την κούραση θα είναι. Μέχρι που ήρθε η επιληπτική κρίση. Αυτό μου συνέβη την ώρα που κοιμόμουνα, δεν κατάλαβα τίποτα, ήμουν με τον Κώστα και θυμάμαι απλά να με ταρακουνάει και να μου λέει: ‘Πες μου ποιος είμαι’ και ξέρεις, λέω ‘τι λέει τώρα; γιατί μου το λέει αυτό;’ και μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο δεν είχα καταλάβει. Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι πώς έφτασα στο νοσοκομείο».

«Δεν μου το έχει περιγράψει. Δεν μου έχει περιγράψει ακόμη το πώς ήταν. Απλά μου είπε ότι σπαρταρούσες. Δεν θέλει να μου το περιγράψει. Φαντάζομαι ότι ήταν πολύ δύσκολο. Άσχημη εικόνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share