Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Περήφανη η Έλενα Τσαβαλιά: Αυτό είναι το βίντεο του Μάρκου Σεφερλή με τις περισσότερες προβολές στο YouTube!

197.000.000 views δεν τα λες και λίγα!

12 Νοεμβρίου 2022 20:55
Περήφανη η Έλενα Τσαβαλιά: Αυτό είναι το βίντεο του Μάρκου Σεφερλή με τις περισσότερες προβολές στο YouTube!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με 20 και πλέον χρόνια καριέρας, ο Μάρκος Σεφερλής έχει χαρίσει στο κοινό του αρκετές στιγμές γέλιου. Κι όπως είναι εύλογο, η Έλενα Τσαβαλιά είναι πολύ περήφανη για το σύζυγό της.

Οι κωμικές εκπομπές του στην τηλεόραση, είχαν τεράστια επιτυχία. Με την ευκαιρία, δείτε τη σπάνια ερωτική εξομολόγηση του ηθοποιού στην Έλενα Τσαβαλιά.

Μάλιστα, υπάρχουν σκηνές που οι τηλεθεατές θα θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμα. Μία από αυτές έχει –όπως είναι φυσικό- έντονο το στοιχείο του χιούμορ με δόσεις από σεξιστικά υπονοούμενα και έχει σημειώσει στο Youtube πάνω από 190 εκατομμύρια views!

Ναι, καλά διαβάσατε. Πρόκειται για το απόσπασμα με τον Μάρκο Σεφερλή να την… πέφτει στην Έλενα Τσαβαλιά που υποδύεται το ρόλο της γραμματέως.

«Χωρίσαμε οριστικά και οι δύο...» - Άναυδοι όλοι με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Άναυδοι έμειναν άπαντες με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της κοινής του ζωής στον αέρα.

Πριν από καιρό, καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία σήμερα εντυπωσιάζει με τις τρομερές της αναλογίες. Το αγαπημένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής και πραγματικά σοκαριστήκαμε.

Η μεγάλη αποκάλυψη για το ζευγάρι

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία και θα ανέβαζε ο ηθοποιός. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

«Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή». Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν.

«Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η ηθοποιός ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε, αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share