Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για την Αιμιλία Υψηλάντη: Πέθανε η μοναχοκόρη της σε ηλικία 55 ετών

Μεγάλο πλήγμα για την ηθοποιό

12 Νοεμβρίου 2022 19:49
Τραγικές ώρες για την Αιμιλία Υψηλάντη: Πέθανε η μοναχοκόρη της σε ηλικία 55 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μονάκριβη κόρη της, σε ηλικία 55 ετών. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που είχε κάνει για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάνη.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Φίλοι της γράφουν μηνύματα αποχαιρετισμού στη σελίδα της στο Facebook.

Κοντινό της πρόσωπο δημοσιοποίησε ότι η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 14/11 στην Ακράτα.

μαρίνα υψηλάντη

Ποια ήταν η Μαρίνα Υψηλάντη

Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού, Αιμιλίας Υψηλάντη, και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» κι αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από έναν χρόνο, είχε δηλώσει για τον έναν γάμο που έκανε: «Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη».

«Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί», αποκαλύψει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share