Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Άγγελου Παπαδημητρίου: «Η Χάρις Αλεξίου δεν ήταν καθόλου...»

Τι είπε για τη σχέση τους;

12 Νοεμβρίου 2022 15:37
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Άγγελου Παπαδημητρίου: «Η Χάρις Αλεξίου δεν ήταν καθόλου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Άγγελος Παπαδημητρίου και μίλησε για πρώτη φορά για την ταπεινότητα που χαρακτήριζε την καλή του φίλη και συμφοιτήτρια, Χάρις Αλεξίου.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια φέτος δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, και έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια από το κοινό.

«Κάναμε πολύ παρέα με τη Χαρούλα από παιδιά. Ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν ήταν καθόλου ματαιόδοξη. Στη Χαρούλα έλεγα ότι θα γίνει η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και μου έλεγε “έλα βρε, αποκλείεται, υπάρχει η Γαλάνη”», σημείωσε αρχικά ο κ. Παπαδημητρίου και ακολούθως θυμήθηκε και ένα περιστατικό που η Χάρις Αλεξίου τραγουδούσε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και την αποθέωσε η γειτονιά:

«Μια μέρα που έμεινε σπίτι μου γιατί είχαμε πρόβα. Βγήκε στο μπαλκόνι στον ακάλυπτο και έκανε πρόβα ένα τραγούδι. Βγήκαν 50 νοικοκυρές γύρω γύρω και φώναζαν “μπράβο κορίτσι μου”. Μαγική φωνή, μαγική προσωπικότητα».

Δείτε το βίντεο

Κατηγορηματική η Χάρις Αλεξίου: «Μου λείπει... αλλά είμαι χορτάτη, το έκανα μισό αιώνα» (video)

Δηλώσεις παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου, με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αϊβαλί, η πατρίδα μου», όπου και πρωταγωνιστεί. Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την ερμηνεύτρια κι εκείνη μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο θέατρο, όσο και για την απουσία της από τον χώρο της μουσικής.

«Είναι μεγάλη τιμή αυτή, δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα τη ζήσω αυτή τη στιγμή. Επισκέφτηκα τα μέρη που γεννήθηκαν οι δικοί μου στη Σμύρνη και τους το χρωστάω. Σε αυτούς τους ανθρώπους που έζησαν τις ζωές τους εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την απουσία της από τη μουσική σκηνή, η Χάρις Αλεξίου δήλωσε πως της λείπει καμιά φορά, όμως έχει «χορτάσει. Μου λείπει κάποιες φορές η μουσική σκηνή, αλλά είμαι χορτάτη, το έχω κάνει μισό αιώνα. Έχω παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έχει μείνει κάποιο απωθημένο», είπε κλείνοντας.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share