Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν είχαμε ιδέα: 10 διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που ουδείς γνώριζε πως είναι αδέλφια

Έχουν δεσμούς αίματος μεταξύ τους

12 Νοεμβρίου 2022 15:20
Δεν είχαμε ιδέα: 10 διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που ουδείς γνώριζε πως είναι αδέλφια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί, που έχουν δεσμούς μεταξύ τους με κάθε τρόπο, είτε ως σύζυγοι είτε ως γονείς με παιδιά, ακόμη και εγγνόνια, και όχι μόνο.

Υπάρχουν, όπως, και ηθοποιοί που έχουν αδέλφια, τα οποία επίσης εργάζονταιν χώρο της υποκριτικής. Πολλές φορές, δε, δεν κάνουμε τη... σύνδεση εξαιτίας του διαφορετικού, ή καλλιτεχνικού επωνύμου τους, με άλλους διάσημους Έλληνες να έχουν ως κοινό στοιχείο την τσιγγανική καταγωγή τους.

Δημήτρης Αλεξανδρής – Νίκος Πουρσανίδης

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος επέλεξε να πάρει το επίθετο της μητέρας του, είναι αδερφός με τον επίσης ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη. Και οι δύο έχουν παίξει σε πολλές ελληνικές σειρές και έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό.

Δημήτρης Αλεξανδρής και Νίκος Πουρσανίδης

Αντιγόνη Ψυχράμη – Ειρήνη Ψυχράμη

Αδελφή της Αντιγόνης Ψυχράμη είναι η Ειρήνη. Την Ειρήνη την είχαμε γνωρίσει πριν χρόνια μέσα από το συγκρότημα Hi-5, σαν τραγουδίστρια, ασχολείται όμως και με την υποκριτική. Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην ψαρώνεις».

Αργύρης Πανταζάρας – Ίρις Πανταζάρα

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» κάνοντας τον Θέμη. Η Ίρις είναι επίσης ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Ίρις και Αργύρης Πανταζάρας

Μαρία Ανδρούτσου - Θωμαΐς Ανδρούτσου

Μπορεί να τις περνάνε για δίδυμες, ωστόσο, οι αδερφές Ανδρούτσου έχουν τεσσεράμισι χρόνια και είναι αμφότερες γνωστές στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Κωνσταντίνος Μουταφτσής - Ελισάβετ Μουτάφη

Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής έχει αδερφή. Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από συνάδελφος, είναι και αδερφός της επίσης γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, Ελισάβετ Μουτάφη.

Κωνσταντίνις Μουτσαφτσής και Ελισάβετ Μουτάφη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share