Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ήταν άγνωστο σε όλους: Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει

Τι θέλησε να φτιάξει στο σώμα της;

12 Νοεμβρίου 2022 14:55
Ήταν άγνωστο σε όλους: Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πλαστική επέμβαση που έκανε μετά την εγκυμοσύνη της και όλα όσα δεν της άρεσαν πάνω της όταν ήταν 25 ετών αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου σε νέα συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε η ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Φυσικά και έκανα λιποαναρρόφηση! Για να φύγει η κοιλιά. Δεν τη θεωρούσα δική μου, επειδή μου προέκυψε με την εγκυμοσύνη. Γι' αυτό πήγα και τη διόρθωσα. Τώρα, στα υπόλοιπα, φοβάμαι πολύ τα μόνιμα πράγματα. Κι αν δεν βγει όπως μου αρέσει; Άσε με καλέ, έχω συμβιβαστεί με αυτό που είμαι! Αλλά, από την άλλη, μπορεί αύριο το πρωί, να ξεπεράσω τις φοβίες μου, να μου τη δώσει και να πάω να κάνω κάτι. Δεν ξέρω». Αυτό είχε δηλώσει η δημοφιλής ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

 Ρένια Λουιζίδου

Προσθέτοντας πως σαφώς και δεν είναι συμφιλιωμένη με τη εικόνα της: «Καλέ, είσαι τρελός; Με τίποτα! Εδώ δεν ήμουν ικανοποιημένη με αυτό που έβλεπα στα 25 μου, θα νιώθω ωραία τώρα που πέρασαν τα χρόνια; Δεν είμαι πια 25 χρόνων! Τότε δεν μου άρεσα καθόλου! Ούτε τα μαλλιά μου, ούτε η μύτη μου, ούτε το σχήμα μου γενικά! Είχα και φαρδιές πλάτες... Τώρα έχω συμβιβαστεί με όλα, έχω ωριμάσει, αλλά δεν μπορώ να με δω και να πω ''φτου σου, κοπελάρα μου!''»

Κατάρρευση για την Ρένια Λουιζίδου - "Είμαι στα όρια εθισμού..."

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου (08/10) στην εκπομπή "Δύο στη Μία", όπου μίλησε για τους κινδύνους που ελλοχεύει η ενασχόληση με το Διαδίκτυο.

«Την ευκολία που έχουμε να πούμε οτιδήποτε ο ένας για τον άλλον στο Διαδίκτυο κυρίως ανώνυμα και να γίνει ένα θέμα και να βρεθείς απολογούμενος. Εγώ ψοφάω για το Διαδίκτυο, είμαι στο όριο του εθισμού. Να διαβάσω ειδήσεις, τα sites. Social δεν έχω, γιατί φοβάμαι.

Με την έννοια ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και να κρατήσω τις αποστάσεις που πρέπει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βγάζω τόσες φορές φωτογραφίες τον εαυτό μου», δήλωσε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Μια ζωή το θέμα ήταν η παραβίαση της ιδιωτικότητάς μας και το δείχνουμε τώρα από μόνοι μας αυτό. Τι μανία είναι αυτή να λέμε πώς ήμουν όταν ήταν να πεθάνω από μια ασθένεια, πώς όταν έχασα τον πατέρα μου; Δεν αισθάνομαι ότι θέλω να τα μοιράζομαι αυτά δημόσια», συνέχισε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Παρακάτω, όσα δήλωσε η Ρένια Λουιζίδου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share