Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παύλος Τσίμας: Αυτή είναι η άγνωστη 33χρονη κόρη του δημοσιογράφου, Μυρτώ - Με τι ασχολείται (photos)

Της έχει μεγάλη αδυναμία!

12 Νοεμβρίου 2022 14:43
Παύλος Τσίμας: Αυτή είναι η άγνωστη 33χρονη κόρη του δημοσιογράφου, Μυρτώ - Με τι ασχολείται (photos)
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πορεία του στη δημοσιογραφία τον έχει κατατάξει σε έναν από τα πιο σοβαρά τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο λόγος για τον Παύλο Τσίμα που έχει ταυτιστεί με τις εκπομπές έρευνας. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου.

Όλα αυτά τα χρόνια ωστόσο έχει επιλέξει η προσωπική του ζωή να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνιες είναι και οι εμφανίσεις του σε κοσμικές εκδηλώσεις και ακόμα πιο σπάνιες οι κοινές εμφανίσεις με την σύζυγό του, Καίτη.

Ο Παύλος Τσίμας είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του Μυρτώ.

Παύλος και Μυρτώ Τσίμα

Η Μυρτώ Τσίμα γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1989 και έχει σπουδάσει οικονομικά και μάνατζμεντ στο London School of Economics.

Η ίδια έχει δουλέψει σε αρκετές εταιρείες του Λονδίνου, ωστόσο πλέον έχει γυρίσει στην Ελλάδα και απασχολείται στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι έχει δημιουργήσει μια startup επιχείρηση η οποία παρέχει στους πολίτες πρόσβαση σε εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες από συνεργαζόμενους δικηγόρους.

κόρη Παύλου Τσίμα

Το instalaw είναι μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα για την παροχή on-demand νομικών υπηρεσιών, με στόχο να παρέχει σε όλους τους πολίτες εύκολη και άμεση πρόσβαση σε εξειδικευμένους δικηγόρους, ώστε να έχουν την νομική βοήθεια που χρειάζονται, οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος, με χαμηλό κόστος.

Η ίδια είχε δηλώσει για αυτή της την επιχειρηματική κίνηση: «Το ερέθισμα για την ίδρυση της επιχείρησης ήταν όταν γύρισα από την Αγγλία, και έχοντας μητέρα δικηγόρο, παρατήρησα πως η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει ένα παράδοξο στον χώρο των νομικών υπηρεσιών. Από την μία πλευρά, πολλοί και ιδιαίτερα οι νέοι δικηγόροι υποαπασχολούνται, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους και να κλείνουν τα γραφεία τους»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share