Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καμαρώνει η Δέσποινα Βανδή: Αυτοί είναι οι γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη (photo)

Δείτε τους να ποζάρουν μαζί!

11 Νοεμβρίου 2022 16:43
Καμαρώνει η Δέσποινα Βανδή: Αυτοί είναι οι γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σήμερα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, έχοντας βρεθεί στο επίκεντρο και για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, αν και ήδη για χρόνια είχε κάνει την πορεία του.

Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Σε ηλικία 25 ετών, αργότερα, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Όσο για τους γονείς του; Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες, όντας μια αρκετά γνώριμη φυσιογνωμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως για αυτό ήταν και για πολλά χρόνια στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τα ανάλογα ερεθίσματα, μέσα στο δικό του αμαρτωλό παρελθόν.

Πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τους γονείς του.

Δείτε τη φωτογραφία

γονείς βασίλη μπισμπίκη

Οδυρμός για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Νέος άντρας στη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη! (photo)

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Σε μία από τις ιστορίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πόζαρε με έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος φαίνεται πως τη στηρίζει μετά το διαζύγιο με τον γνωστό ηθοποιό.

Πρόκειται για τον κομμωτή, Νίκο Παπασταμάτη, στον οποίο απευθύνθηκε για να περιποιηθεί τα μαλλιά της. Μήπως όμως είναι ένα νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz.

Δείτε τη φωτογραφία:

Οδυρμός για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Νέος άντρας στη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη! (photo)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share