Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικό: Ο Γιώργος Λιάγκας μαρτύρησε πότε έκανε σ@ξ για πρώτη φορά με την Φαίη Σκορδά

Δεν κράτησε τίποτα κρυφό!

11 Νοεμβρίου 2022 14:58
Αποκαλυπτικό: Ο Γιώργος Λιάγκας μαρτύρησε πότε έκανε σ@ξ για πρώτη φορά με την Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις είχαν γίνει στο παρελθόν στο «Πρωινό», όταν η Φαίη Σκορδά είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς", μιλώντας για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα. Με την ευκαιρία, δείτε το πανάκριβο δώρο που πήρε η παρουσιάστρια από την Άντζελα Δημητρίου.

Πώς γνωριστήκανε; Πότε άρχισαν να βγαίνουν; Η παρουσιάστρια είπε και άλλες λεπτομέρειες για την σχέση τους. Φυσικά η συνέντευξη αυτή δεν θα μπορούσε να μην μείνει ασχολίαστη από την παρέα του Πρωινού.

Σκορδά Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το πότε έκανε για πρώτη φορά σεξ με την Φαίη Σκορδά.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως από τη στιγμή που τα «φτιάξανε» και είπαν ότι είναι ζευγάρι, χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες για να κάνουν σ@ξ.

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάγκας για τη σεξουαλική του ζωή: «Το πρώτο μας παιδί με τη Φαίη Σκορδά το κάναμε στο...»

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να είναι «ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας», να πιστεύει ο τηλεθεατής ότι ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει τον κολλητό του φίλο, να μιλάει μόνος του και να φωνάζει «Πες τα ρε Γιώργο».

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να χώρισε με τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο μέχρι και σήμερα οι δυο τους βρίσκονται αρκετά κοντά λόγω των παιδιών τους. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα με την οποία βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν η Φαίη Σκορδά σε τηλεοπτική εκπομπή, σχολιάζοντας το παράπονο που είχε εκφράσει για το πάθος του συζύγου της για το σκάφος και τη θάλασσα. Η παρουσιάστρια μίλησε περί «τάφου», αναφερόμενη στην κουκέτα του σκάφους που είχε ο Γιώργος Λιάγκας και εξήγησε την κλειστοφοβία που ένιωθε.

λιάγκα σκορδά

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Γιώργος Λιάγκας, τα είχε αποκαλύψει όλα για τη σεξουαλική τους ζωή: «Κοίτα, το υποβάθμισε... Ήταν ένα σκαφάκι μικρό, αλλά σκαφάκι σκαφάκι, δεν ήταν τάφος, μια χαρά δωμάτιο ήταν. Μάλιστα εκεί κάναμε και τον Γιάννη.

Το πρώτο μας παιδί στο σκάφος έγινε, γιατί ήμασταν όλο το καλοκαίρι. Μια χαρά σκάφος ήταν. Αφήστε την να λέει. Αυτές τις οικονομικές δυνατότητες έχουμε. Τι να έχουμε υπερωκεάνιο; Τώρα με το φουσκωτό δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα».

Βέβαια, τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον σταματάει τίποτα και βέβαια ούτε η Φαίη Σκορδά που κατά τη διάρκεια φώναζε συνέχεια: «Σταμάτα, σταμάτα»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share