Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σαν αδελφές: Αυτή είναι η κουνιάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αδελφή του Θέμη Σοφού, Νατάσα (photo)

Αγαπημένες από πάντα!

11 Νοεμβρίου 2022 14:25
Σαν αδελφές: Αυτή είναι η κουνιάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αδελφή του Θέμη Σοφού, Νατάσα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Ο γνωστός δικηγόρος έχει δύο αδερφές, την Νατάσα και την Αγγελική οι οποίες λατρεύουν τη νύφη τους. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς η οικοδέσποινα του Happy Day νιώθει πολύ δεμένη με την οικογένεια του συζύγου της.

Δείτε επίσης: Τρυφερή μανούλα! Η γλυκιά ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιό της που μας "έλιωσε"

Η Νατάσα Σοφού βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η Αγγελική Σοφού συνεργάζεται μαζί με τον αδελφό της, καθώς είναι και εκείνη δικηγόρος.

Δείτε τη φωτογραφία:

 Διαχείριση Άρθρα Gossip Επεξεργασία: Σαν αδελφές: Αυτή είναι η κουνιάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αδελφή του Θέμη Σοφού, Νατάσα (photo)	 Gossip      Προσθήκη εγγραφής  Επιστροφή Επεξεργασία: Σαν αδελφές: Αυτή είναι η κουνιάδα της Σταματίνας Τσιμτ

«Κουφάθηκε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που την ρώτησε ο Θέμης Σοφός όταν γνωρίστηκαν

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η Σταματίνα Τσιμσιλή αποκάλυψε τι της είπε στο πρώτο τους ραντεβού και εκείνη «έπεσε» από τα σύννεφα.

Δείτε επίσης: «Παιδιά να σας πω τον πόνο μου...» - Το παράπονο της Τσιμτσιλή on air για τον Θέμη Σοφό

«Ο Θέμης έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ομιλίας, ειδικά στο δημόσιο λόγο του. Δε σου κρύβω ότι αυτό το στυλ με είχε ξενίσει στην αρχή της γνωριμίας μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο μας ραντεβού με είχε ρωτήσει: «Από που είναι η εκ μητρός καταγωγή σου;» Και του απάντησα με γέλια: «Τι εννοείς; Από που είναι η μαμά μου;» Στην παρουσίαση του βιβλίου ο Θέμης είπε αυτήν τη φράση γλυκά, αυθόρμητα και ειλικρινά. Ήταν χαρούμενος που η σύζυγος του έγραψε ένα βιβλίο και πραγματικά ένιωσε ότι μπαίνω πια σ’ αυτό τον κόσμο. Μπορώ να καταλάβω γιατί παραξενεύτηκαν κάποιοι ή θεώρησαν υπερβολική τη φράση του. Όποιος, όμως, γνωρίζει τον Θέμη, ξέρει ότι έτσι εκφράζεται», αποκάλυψε.

Σαν αδελφές: Αυτή είναι η κουνιάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αδελφή του Θέμη Σοφού, Νατάσα (photo)

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι είναι αυτό που θαυμάζει σ’ εκείνον.

«Πολλά, αυτό όμως που με μαγεύει στον Θέμη είναι η μαεστρία με την οποία ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Από τη μια είναι δυναμικός, εκρηκτικός, απόλυτος στη δουλειά του, κι από την άλλη στο σπίτι είναι ο πιο γλυκός, τρυφερός και δοτικός άνθρωπος του κόσμου. Έχει τρομερή αυτοκυριαρχία, σε αντίθεση μ’ εμένα που, αν δεν είμαι καλά στο γραφείο, τρώγομαι με τα ρούχα μου και στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή κεντρικής εικόνας: EUROKINISSI

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share