Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάλλεται από παντού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νόμιζε πως οι τεχνικοί που φορούν ακουστικά ακούνε μουσική»

Η αντίδραση της Καινούργιου

11 Νοεμβρίου 2022 14:30
Βάλλεται από παντού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νόμιζε πως οι τεχνικοί που φορούν ακουστικά ακούνε μουσική»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προχώρησε σε αποκάλυψη-τραγέλαφο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το πρωί της Πέμπτης (10/11) η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φωτεινής Πετρογιάννη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, όταν η παρουσιάστρια βρισκόταν στον Alpha νόμιζε ότι οι οπερατέρ που φορούν ακουστικά για να ακούν τον σκηνοθέτη, άκουγαν μουσική!

«Έχω μία αποκάλυψη και θα την πω πολύ γρήγορα. Μου την είπαν εδώ συνάδελφοι τεχνικοί την προηγούμενη εβδομάδα και αφορά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι οι τεχνικοί που είναι στις κάμερες φορούν ακουστικά και μιλούν με τον σκηνοθέτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με το πάνελ να μένει… άφωνο. «Αυτό τώρα… Έλα όχι! Αποκλείεται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν ήρθα εδώ ούτε κουκουλώνω, ούτε να γλείφω καταστάσεις» (video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το ξέσπασμά του κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου επανήλθε με νέες δηλώσεις.

«Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από μια ατυχή συνέντευξη που δόθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Πιστεύω πως αν δεν είχε πει πως είχε μετανιώσει, δεν θα είχε συζητηθεί. Επειδή τέθηκε έτσι όμως, και εγώ στην προηγούμενη εκπομπή έβγαλα ολόκληρο λογύδριο», είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ρουμπέση: Θυμάστε την γυναίκα που παράτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Τι κάνει και πώς είναι σήμερα;

Με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει: «Το χρεώθηκα εγώ το λογύδριό σου. Είπες κάτι εσύ κι εγώ την πλήρωσα. Τα έβαλαν μαζί μου επειδή δεν σε σταμάτησα. Εγώ δεν σε σταματώ όταν λες και για μένα αρνητικά πράγματα. Για όλους μπορείς να πεις. Είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος».

Και ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Θα μιλήσω και θα πω τα κακώς κείμενα, είτε με περιλαμβάνουν, είτε δεν με περιλαμβάνουν είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μου και συστατικό σταθερό από την πρώτη ημέρα που κάνω τηλεόραση. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα είμαι.

Δεν ήρθα εδώ ούτε να στρογγυλεύω, ούτε να ωραιοποιώ, ούτε κουκουλώνω, ούτε να γλείφω καταστάσεις. Εγώ είμαι αυτός που είμαι! Καταλαβαίνω να με εκτιμούν καταλαβαίνω και να μην με εκτιμούν, δεν θα παίξω ρόλο. Την προηγούμενη φορά, ήμουν οξύς. Αυτό το πράγμα γενικεύτηκε, ο καθένας είπε την άποψή του.

Αν ήμουν εκείνη την περίοδο στον Alpha επειδή ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν κουμπάρος μου, θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Θα του έλεγα ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικότητα που υπάρχει. Αν κάποιος στηριγμένος σε μια εξουσία πάρει ένα μαχαίρι και παίρνει κεφάλια εγώ δεν θα αντιδράσω; Κι ας μην έχω αυτή τη δύναμη.

Αν είσαι ερωτευμένος και δεν βλέπεις πρέπει οι άνθρωποι που σε αγαπούν να σου μιλήσουν και να σε προστατέψουν. Ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν τη συγκεκριμένη γυναίκα για να έχουν την εύνοια παραπάνω. Είναι ολοφάνερο, μην κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα. Ακόμα και ισχυρές παρουσιάστριες ήταν εκεί δίπλα της για να ευνοηθούν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share