Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της: «Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε...»

Αποκαλύψεις από την παρουσιάστρια του Mega

11 Νοεμβρίου 2022 14:16
Εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της: «Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το προηγούμενο διάστημα η Ανθή Βούλγαρη χρειάστηκε να μείνει για κάποιες μέρες εκτός εκπομπής καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν την Ανθή Βούλγαρη η οποία εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Εντάξει, περιπέτεια… Πιάστηκε η μέση μου. Όποιος έχει από το παρελθόν προβλήματα, όταν πάει να σηκώσει χαλιά… Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε με τα χαλιά γι’ αυτό το έπαθα αυτό αλλά εντάξει, είχε πρόβες, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την πορεία της εκπομπής “Κοινωνία ώρα Mega”.

«Δε μπορώ χωρίς τον Ιορδάνη και δε μπορώ και χωρίς τον κόσμο που μας βλέπει το πρωί. Το πρωινό ξύπνημα δε συνηθίζεται αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο όταν ξέρεις ότι θα πας και θα βρεις μια πολύ καλή ομάδα δεμένη, Έναν άψογο συνεργάτη και ξέρεις ότι θα βρεθείς με το κοινό, έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο…

Είναι πολύ ωραία αυτή η σχέση. Δόξα τω Θεώ αν και είναι αρχή πάμε πολύ καλά. Είναι όμορφη χρονιά γιατί έχουμε πολύ ανταγωνισμό. Είναι καινούργια τα σχήματα, οι ομάδες είναι καινούργιες, είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι. Πραγματικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Του είπα ότι θα τον κάνω ρεζίλι...»: Κόλαφος η Ανθή Βούλγαρη!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη είχε παραχωρήσει στο παρελθόν η Ανθή Βούλγαρη στην εφημερίδα «Real».

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τις συνεργασίες που δεν θα έπρεπε να έχει δεχτεί, για τις γυναικοκτονίες και αναφέρθηκε στο περιστατικό όπου ένας άντρας ξεπέρασε τα όρια απέναντί της. Με την ευκαιρία, δείτε τις τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της.

Υπάρχουν συνεργασίες που έχεις μετανιώσει γι’ αυτές;

Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες που δεν θα έπρεπε να έχω δεχτεί. Όμως, κοιτάζοντας πίσω, υπήρχαν κάποιοι παράγοντες που έπρεπε να κάνω υποχωρήσεις. Οπότε καταλαβαίνεις ότι κάποιες φορές κάνουμε πίσω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Διανύουμε μια περίοδο που η επικαιρότητα αφορά πολύ τις γυναίκες και όχι με ευχάριστα γεγονότα. Θα ήθελα να το σχολιάσεις.

Το 2021 μετράμε 16-17 γυναικοκτονίες, τα τελευταία γεγονότα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με έχουν σοκάρει και με έχουν αηδιάσει, αλλά, μέσα από το ρεπορτάζ, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Για το μόνο που χαίρομαι είναι ότι τα θύματα ανοίγουν τα στόματα χωρίς να φοβούνται. Αυτό που θα ήθελα είναι να αλλάξει το νομικό πλαίσιο και να μη μένουν ατιμώρητοι αυτοί οι άνθρωποι.

Εσένα σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ή έβαζες τα όριά σου;

Μια φορά κάποιος ξεπέρασε τα όρια και αμέσως είχα τα αντανακλαστικά και τον αντιμετώπισα face to face και του είπα ότι θα τον κάνω ρεζίλι αν δεν σταματήσει. Μπορεί κάποια κοπέλα να βάζει τα όριά της, αλλά να μη γίνονται σεβαστά, γιατί αν ο άλλος ξέρει ότι δεν θα τιμωρηθεί θα τα ξεπεράσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share