Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τον έδωσε «στεγνά» ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Γιώργος Νταλάρας μου είχε κάνει μήνυση, γιατί...»

Τι αποκάλυψε ο συνθέτης;

11 Νοεμβρίου 2022 13:36
Τον έδωσε «στεγνά» ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Γιώργος Νταλάρας μου είχε κάνει μήνυση, γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο Dot πριν χρόνια είχε βρεθεί ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την μήνυση που του είχε κάνει ο Γιώργος Νταλάρας. Με την ευκαιρία αυτός είναι ο πατέρας του Γιώργου Νταλάρα.

«Μια φορά μου είχε κάνει μήνυση ο Νταλάρας γιατί είχα πει κάτι. Η Μαλβίνα το είχε βγάλει τότε… Είχα πει κάτι. Δεν τον πρόσβαλλα άμεσα, αυτός θίχτηκε άμεσα. “Να σταματήσουμε το μαγαζάκι Κύπρος”, αυτό είχα πει. Χωρίς να τον ονομάσω, αλλά τον “ζωγράφισα”. Και τότε μου έκανε μια μήνυση ο Γιώργος για 100 εκατομμύρια, ήμασταν στη δραχμή τότε.

Και σοφά, ενώ δεν ήταν καθόλου ο χαρακτήρας μου, εσιώπησα, δεν έδωσα ατάκα για σκοτωμό», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Τραγωδία για τον Γιώργο Νταλάρα: Θύμα βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης η αδελφή του!

Παρότι είναι αδελφή ενός από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές, η Ελένη Νταράλα (όπως είναι το πραγματικό επώνυμο και του διάσημου αδελφού της, Γιώργου και όχι Νταλάρας), τραγουδίστρια και η ίδια, η οποία ήταν παντρεμένη με τον γιο του Ζαμπέτα κι έχει φέρει στη ζωή τον εγγονό του που ακολουθεί τα χνάρια του παππού του, τα τελευταία χρόνια ζει μια ήσυχη και διακριτική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, σαν ένα απόκοσμο ξωτικό. Παράλληλα, δείτε ποιος ήταν ο άνθρωπος που κυνήγησε τον Γιώργο Νταλάρα για 100 εκατομμύρια.

Μια γυναίκα που έζησε πολλά όχι μόνο στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη νύχτα που την «έφαγε με το κουτάλι» δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ποτέ όμως δίπλα στον αδελφό της . Η σχέση τους πάντα την πλήγωνε καθώς δεν κατάφεραν ποτέ να έρθουν κοντά.

νταλάρας ζαμπέτας

Η Ελένη Νταράλα, με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με τις καταγγελίες εναντίον μεγάλων ονομάτων του θεάτρου και της τηλεόρασης, εξέφρασε μέσα από τη σελίδα της στο facebook τους προβληματισμούς και τις απόψεις της, έχοντας παράλληλα το θάρρος να παραδεχτεί πως υπήρξε θύμα βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Δείτε τις αναρτήσεις της

αδελφή Γιώργου Νταλάρα βιασμός

αδελφή Γιώργου Νταλάρα παρενόχληση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share