Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία η Μιμή Ντενίση με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Το παιδί μου και τη μάνα μου...»

Τι είπε για τη σχέση τους;

11 Νοεμβρίου 2022 12:49
Πυρ και μανία η Μιμή Ντενίση με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Το παιδί μου και τη μάνα μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο σήμερα αφού επί αρκετά χρόνια την σατίριζε έντονα, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό η Μιμή Ντενίση. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει συγκεκριμένα στο Direct με τον Τάκη Χατζή: «Η σάτιρα στηριζόταν στην εργασία που κάνει ο άνθρωπος. Πάντα η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Ένας στην Αγγλία είχε την βασίλισσα Ελισάβετ, εμένα με είχε ο Λάκης. Δεν παραπονιέμαι.

 Μιμή Ντενίση Λαζόπουλος

Μιλάμε, είμαστε μια χαρά μεταξύ μας κι η σχέση μας είναι φιλικότατη. Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν ανέφερε εμένα αλλά το παιδί μου και τη μάνα μου. Κανείς δεν θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται. Κατά τα άλλα με την σάτιρα εντάξει, είμαι και 40 χρόνια στο γυαλί».

Ακόμα η Μιμή Ντενίση είπε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει πάει σε παράστασή της, αλλά εκείνη έχει πάει και θα ξαναπάει.

Ξεσπά η Μιμή Ντενίση: Μιλάει ανοιχτά για τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον!

Πριν μερικά χρόνια η Μιμή Ντενίση. μιλώντας στο περιοδικό “Life” και στον Πιερή Παναγή περιέγραφε τη ζωή της μακριά από την κόρη της και απαντούσε στις φήμες που την ήθελαν να πάσχει από Πάρκινσον αλλά και στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Μιμή Ντενίση - Τα «έχωσε» άσχημα σε δημοσιογράφο

Κάνοντας ένα Google search δίπλα στο όνομά σας βγάζει τη λέξη Parkinson. Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για 15 μέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του και έτρεμε και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share