Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός μπαίνει στα 60 κι εκείνη... - Πάθαμε πλάκα με τη διαφορά ηλικίας της Πόπης Τσαπανίδου με το σύντροφό της

Στην παρουσιάστρια δεν της φαίνεται καθόλου...

11 Νοεμβρίου 2022 12:36
Αυτός μπαίνει στα 60 κι εκείνη... - Πάθαμε πλάκα με τη διαφορά ηλικίας της Πόπης Τσαπανίδου με το σύντροφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου εδώ και χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του χρηματιστή, Νίκου Ιατρού, με τη σχέση τους να έχει σημειώσει αξιοσημείωτη διάρκεια και τους δύο να δείχνουν αγαπημένοι το ίδιο με την πρώτη μέρα.

Η ίδια, άλλωστε, εξήγησε στο παρελθόν το λόγο που είναι μαζί, έχοντας θέσει κι ένα συγκεκριμένο όρο στη σχέση τους. «Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη κι αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Εκεί πια κάνεις μία σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους. Είμαι 52. Όχι μόνο τα λέω, θέλω να κάνω και καμπάνια: Αφεθείτε να γεράσετε», δήλωσε η γοητευτική παρουσιάστρια.

Η διαφορά ηλικίας στη σχέση τους

Αυτό που εντυπωσιάζει, ωστόσο, είναι η διαφορά ηλικίας μεταξύ των δύο, κυρίως επειδή δεν περιμέναμε την Πόπη Τσαπανίδου να είναι γεννημένη στις 20 Απριλίου 1967, άρα να είναι σήμερα 55 ετών, αφού μοιάζει τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη, «θαμπώνοντας» με την εμφάνισή της.

Όσο για τον Νίκο Ιατρού; Ο ίδιος είναι γεννημένος το 1963, άρα είναι στα 59 του χρόνια και η διαφορά του με τη δημοσιογράφο είναι στα τέσσερα χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share