Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3: Αυτές ήταν όλες οι σχέσεις της Άννας Βίσση εκτός του γάμου της με τον Νίκο Καρβέλα

Κι όμως τα είχε με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

11 Νοεμβρίου 2022 12:29
Ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3: Αυτές ήταν όλες οι σχέσεις της Άννας Βίσση εκτός του γάμου της με τον Νίκο Καρβέλα
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το 1992 όταν ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο κοινό τους. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε είναι μια σχέση ζωής, αφού μέχρι και σήμερα οι δυο τους είναι ιδιαίτερα κοντά. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της τραγουδίστριας στην Εκάλη.

Η προσωπική ζωή της γνωστής τραγουδίστριας έχει γίνει πολλές φορές θέμα σχολιασμού σε μεσημεριανές εκπομπές και πάνελ. Ωστόσο, η ίδια ποτέ δεν έχει προβεί σε δηλώσεις περί αυτού.

Οι 9 διάσημοι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της Άννας Βίσση

Δώρος Γεωργιάδης

Άννα Βίσση Δώρος Γεωργιάδης

Ο πρώτος επώνυμος άντρας που πέρασε από την ζωή της Άννας Βίσση ήταν ο τραγουδιστής Δώρος Γεωργιάδης. Αν και υπήρξε μεγάλος έρωτας της, η σχέση τους κράτησε μόνο 3 μήνες καθώς η τότε νεαρή τραγουδίστρια, άφηνε την Κύπρο για να κυνηγήσει την μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα!

Κώστας Τουρνάς

Τουρνάς Άννα Βίσση

Όταν ήρθε στην Ελλάδα, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Άννα Βίσση ζευγάρι με τον Κώστα Τουρνά! Εκείνος τότε μεσουρανούσε στην μουσική βιομηχανία. Αν και ποτέ δεν υπήρξαν ζευγάρι, η έλξη ανάμεσά τους ήταν εμφανής!

Γιώργος Νταλάρας

Νταλάρας Άννα Βίσση

Ο έρωτας με τον Γιώργο Νταλάρα την στιγμάτισε! Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα. Πολλοί πίστευαν οτι οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά όλα χάλασαν όταν ανάμεσά τους μπήκε ο τραγουδιστής Πάνος Λαμπρόπουλος και το τέλος δεν άργησε να έρθει!

Αντώνης Σαμαράς

Σαμαράς Άννα Βίσση

Η 'Αννα Βίσση και ο Αντώνης Σαμαράς υπήρξαν ζευγάρι για 8 ολόκληρα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 70. Εκείνη τραγουδίστρια, εκείνος ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός μιας και είναι ήδη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Μετά τον παθιασμένο έρωτά τους, η τριβή στην σχέση τους δεν αργεί να έρθει, με αποτέλεσμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους! Αν και υπήρξαν ζευγάρι 8 χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς δεν το παραδέχτηκε ποτέ!

Λάμπης Λιβιεράτος

Λιβιεράτος Βίσση

Η αρχή του τέλους για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα θα γίνει στις αρχές του 90. Τότε η Άννα γνωρίζει τον κούκλο τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτο. Η σχέση τους ξεκινάει φιλική, σύντομα όμως αλλάζει και οι δυο τους γίνονται ζευγάρι για περίπου 3 χρόνια. Η σχέση τους θα λήξει μετά από έναν πολύ μεγάλο τσακωμό.

Απόστολος Γκλέτσος

Γκλέτσος Άννα Βίσση

Μία περίεργη σχέση πάθους θα ξεκινήσει αμέσως μετά τον Λάμπη Λιβιεράτο, με τον πρώην σύντροφο της κουμπάρας της, Ναταλίας Γερμανού, Απόστολο Γκλέτσο! Δεν θα κρατήσει όμως πολύ καθώς τα συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό θα φθείρουν την σχέση γρήγορα και τελικά θα τελειώσει!

Θοδωρής Ζαγοράκης

Άννα Βίσση Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα ερωτευτεί την τραγουδήστρια και θα μονοπώλησει για λίγο καιρό το ενδιαφέρον της. Αν και είχαν έντονη έλξη μεταξύ τους, ο θερμοκέφαλος Ζαγοράκης με τον θυμικό Νίκο Καρβέλα, θα τσακωθούν πολύ άσχημα και η σχέση θα τελειώσει!

Κώστας Φραγκολιάς

Άννα Βίσση Φραγκολιάς

Για περίπου τρία χρόνια κρατάει και η σχέση της Άννας Βίσση με τον Κώστα Φραγκολιά. Οι δυο τους γνωρίζονται σε κλαμπ και προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό τον δεσμό τους, με τους παπαράτσι να τους κυνηγάνε για μια φωτογραφία! Αν και τα χρόνια που τους χωρίζουν ειναι πολλά, ο έρως χρόνια δεν κοιτά!

Χρήστος Ψωμόπουλος

Ψωμόπουλος Άννα Βίσση

Η τελευταία σχέση της τραγουδίστριας που έγινε γνωστή κράτησε περίπου ενάμισι χρόνο και ήταν με τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο. Εκείνος γνώριζε την κόρη της τραγουδίστριας, Σοφία Καρβέλα η οποία τους γνώρισε. Η σχέση κράτησε λίγο γιατί για ακόμη μια φορά οι τσακωμοί θα διαλύσουν τη σχέση της τραγουδίστριας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share