Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτιάρης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Με αυτή την συμπρωταγωνίστριά του είχε ερωτική σχέση στην πραγματική του ζωή!

Είχαν δέσει τόσο μπροστά όσο και πίσω από το γυαλί

11 Νοεμβρίου 2022 10:58
Ερωτιάρης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Με αυτή την συμπρωταγωνίστριά του είχε ερωτική σχέση στην πραγματική του ζωή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπήκε και πάλι στις ζωές του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη νέα επιτυχημένη σειρά του, το Maestro. Ο ίδιος ανά καιρούς έχει κάνει κορυφαίες σειρές και ταινίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Ο ίδιος λατρεύει να μιλάει για τις δημιουργίες του , ωστόσο σπάνια κάνει κάποια αναφορά στην προσωπική του ζωή.

«Εγώ έχω ένα καλό και κακό. Είμαι πολύ ανεξάρτητος, ιδιαίτερα αυτόνομος, αυτάρκης άνθρωπος. Μάλλον δεν έχω γνωρίσει το σωστό πρόσωπο με το οποίο δεν θα νιώσω την… ασφυξία, αυτό που κοιτάω από πού μπορώ να φύγω. Όσο αφορά τις σχέσεις, πάντα προτεραιότητά μου ήταν η δουλειά. Ήμουν ερωτευμένος με αυτό που έγραφα και έφτιαχνα. Είναι και θέμα τύχης τι θα έρθει στη ζωή σου και τι θα αφήσεις να μπει σε αυτή. Φυσικά περνάει το μυαλό μου να αποκτήσω παιδί, αλλά θα απαντήσω μόνο θεωρητικά. Νομίζω πως τα πάω πολύ καλά με τα παιδιά. Δε ξέρω αν θα ήμουν καλός μπαμπάς, αλλά νομίζω πως κάποια στιγμή θα το ζήσω και αυτό», έχει δηλώσει στην εκπομπή «Nega Talk».

Η πρώην σχέση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πριν από μερικά χρόνια είχε κυκλοφορήσει πολύ έντονα η φήμη πως βρισκόταν σε σχέση με μία από τις «μούσες» του. Χαρακτηριστικά, την εποχή που παιζόταν η σειρά ... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share