Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Mente Fuerte: Έκανε τατουάζ τον MadClip - Η αφιέρωση στον εκλιπόντα τραγουδιστή

Η φωτογραφία που δημοσιοποίησε

11 Νοεμβρίου 2022 10:59
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Mente Fuerte: Έκανε τατουάζ τον MadClip - Η αφιέρωση στον εκλιπόντα τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός τράπερ Mente Fuerte θέλησε να τιμήσει τον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2021 έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης «βυθίζοντας» φίλους, συγγενείς και το κοινό του σε πένθος.

Έτσι, πλέον το χέρι του τράπερ Mente Fuerte έχει πάνω του ένα τατουάζ με το πρόσωπο του MadClip, καθώς και μία αφιέρωση στον εκλιπόντα.

Ο ίδιος έκανε γνωστό το γεγονός του νέου τατουάζ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα της εικόνας έγραψε «Forever» (για πάντα), κάτι που αποδεικνύει πόσο στενή φιλική σχέση διατηρούσαν οι δύο μουσικοί.

Mad Clip: Στο "φως" συγκλονιστική αδημοσίευτη φωτογραφία λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip. Ο δημοφιλής τράπερ και δημιουργός ήταν καλεσμένος στον γάμο του καλού του φίλου Γιώργου Μπενιουδάκη και της Λίας Παπαδοπούλου.

Ο 34χρονος άνδρας τραγούδησε στο γλέντι του γάμου μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ο Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το πολυτελές αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά σε κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Το όχημα μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διασώστες χρειάστηκαν σχεδόν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip, η Λία Παπαδοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο του τράπερ. Ο Mad Clip έχει στην αγκαλιά του την PR Manager της Panik records, δισκογραφική στην οποία ανήκε.

Ανάρτηση Μαντ Κλιπ πριν τον θανατο του

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share