Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα η Μαρία Μπεκατώρου: «Με μέσο μπήκα στο...»

«Βόμβα» από την παρουσιάστρια

11 Νοεμβρίου 2022 09:57
Τα αποκάλυψε όλα η Μαρία Μπεκατώρου: «Με μέσο μπήκα στο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια στην εκπομπή «Αργά» είχε βρεθεί καλεσμένη η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία δε δίστασε να αποκαλύψει πως με μέσο μπήκε στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει για το πώς ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης και είχε εξομολογηθεί πως στο Τηλεάστυ μπήκε με μέσο. «Ξεκίνησα το 1992 στο Τηλεάστυ, όπου βρέθηκα από γνωριμία. Ήθελα να δουλέψω και κάποιος με πρότεινε. Με μέσο μπήκα. Είκοσι χρόνια είμαι εκεί. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Καρατζαφέρη. Με έχουν αγαπήσει, με έχουν στηρίξει, πληρώνομαι πάντα στην ώρα μου...»

Μαρία Μπεκατώρου

Παράλληλα, για το ξεκίνημα της είχε δηλώσει σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό. «Ήμασταν μαζί εννέα χρόνια (σ.σ Γιάννη Καρατζαφέρη) , χωρίσαμε το 1999 και αυτή η σχέση ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα στο Τηλεάστυ. (....) Έτσι όπως έχω δει την πορεία της ζωής μου, κατέληξα ότι η σχέση μου με τον Γιάννη ήταν η αφορμή να γνωριστώ με όλη την οικογένεια και νομίζω ότι ήταν καρμικό. Αυτή τη στιγμή, ο Γιώργος και η Βένη Καρατζαφέρη είναι οι δεύτεροι μου γονείς».

Λύγισε η Μαρία Μπεκατώρου: Το βίντεο που τη συγκίνησε - «Είπα ότι δεν πρέπει να κλάψω...»

Η παρουσιάστρια του Mega, Μαρία Μπεκατώρου, δεν άντεξε και συγκινήθηκε, μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί. Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις», είπε εμφανώς συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share