Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ήταν όλη της η ζωή: Αυτές είναι οι δύο άγνωστες κόρες της Μαλβίνας Κάραλη - Με τι ασχολούνται (photo)

Αποφεύγουν τη δημοσιότητα παρά το «βαρύ» όνομα της μητέρας τους

11 Νοεμβρίου 2022 09:46
Ήταν όλη της η ζωή: Αυτές είναι οι δύο άγνωστες κόρες της Μαλβίνας Κάραλη - Με τι ασχολούνται (photo)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαλβίνα Κάραλη θα μείνει αξέχαστη για την εξαιρετική προσωπικότητα της και φυσικά τη σπουδαία γραφή της. Ως γνωστόν, η γνωστή δημοσιογράφος ήταν μητέρα τριών παιδιών, της Μελίτας, της Μαριανίνας και του Μίνωα. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο άντρας που ήταν ερωτευμένη, ενώ είχε κάνει τρεις γάμους.

Σήμερα, τα πολυαγαπημένα της παιδιά ασχολούνται ενεργά με το διαδίκτυο και έχουν πάρει το ταλέντο της μητέρας τους, καθώς συχνά-πυκνά αρθρογραφούν, γράφουν τις σκέψεις τους, αλλά και θέματα που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο διαδικτυακό ιστότοπο doctv.gr.

Η Μελίτα και η Μαριανίνα μεγάλωσαν όπως θα δείτε και παρακάτω, έχουν κληρονομήσει την ομορφιά της μαμάς τους και είναι ενωμένες.

Δείτε πως είναι σήμερα οι κόρες της αξέχαστης Μαλβίνας Κάραλη

κόρες Μαλβίνας Κάραλη

«Βόμβα» Λάκη Λαζόπουλου για Μαλβίνα Κάραλη: «Ήταν αντισημιτική και δεν είχε μάθει...»

Πριν καιρό ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει ένα αφιέρωμα στη Μαλβίνα Κάραλη μέσα από την εκπομπή του «Idols» και είχε συζητήσει με ανθρώπους που έζησαν το άστρο της μεγάλης δημοσιογράφου, παρουσιάστριας και συγγραφέα, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2002, σε ηλικία 50 ετών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος εξήγησε πώς γνωρίστηκαν και τόνισε τα στοιχεία του χαρακτήρα της, που την βοήθησαν να κατακτήσει την κορυφή και να ξεχωρίσει. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

«Tη διάβαζα στα περιοδικά και τη γνώρισα λίγο πριν κάνει την εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε τυχαία σε μία συνάντηση. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω και πήγα κατευθείαν πάνω της. Αμέσως κολλήσαμε, ήταν κι εκείνη θερμή με εμένα. Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί. Ένιωσα ότι είμαστε δύο παίκτες. Καταλάβαινες από τα κείμενά της ότι έχει χιούμορ. Το γεγονός ότι οπτικοποίησε τη σάτιρα και μιλούσε η ίδια στο κοινό, ήταν κάτι νέο.

Το έκανε γυναίκα αυτό και το τονίζω. Ο πρώτος που σήκωσε ανάστημα στη χώρα, είναι γυναίκα. Η εξουσία δεν έχει κανένα χιούμορ και ποτέ δεν είχε. Της στοίχισε αυτό. Εκείνη ήταν αντισημιτική ας το πούμε, οπότε το σύστημα αυτό αντέδρασε και νομίζω ήταν η αιτία της απομάκρυνσής της. Ήταν μία γυναίκα με τεράστια δύναμη και τεράστια αντοχή. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μάθεις να μην πληγώνεσαι κι εκείνη δεν το είχε μάθει αυτό» υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share