Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Προειδοποιητική βολή» από την Κάτια Δανδουλάκη: «...μέχρι να θυμώσω και να τα κάνω όλα λίμπα»

«Έχω πει τα χειρότερα με απόλυτη ειλικρινά και με ήρεμο τρόπο»

11 Νοεμβρίου 2022 08:32
«Προειδοποιητική βολή» από την Κάτια Δανδουλάκη: «...μέχρι να θυμώσω και να τα κάνω όλα λίμπα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/11) η Κάτια Δανδουλάκη. «Τα λέμε κάθε χρόνο, είναι το ραντεβού το επίσημο. Κάθε φορά που τα λέμε νομίζω ότι τα λέγαμε και πριν από έναν μήνα, δεν καταλαβαίνω ότι έχει περάσει ένας χρόνος», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη την καλεσμένη της.

«Εμείς τα λέμε από τότε που εσύ ήσουν πολύ μικρούλα», απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη. «Ήσουν ο πιο εύκολος, ευγενικός, γλυκός καλεσμένος, ερχόσουν με καλή πρόθεση», είπε η Ελένη Μενεγάκη, με την Κάτια Δανδουλάκη να αναφέρει:

«Δε θα ήθελα να κόψω το όνειρο κανενός γιατί δε θα ήθελα να κόψει κανείς το δικό μου το όνειρο. Θέλω να αισθάνονται όλοι άνετα. Θέλω να αισθάνονται όλοι μια οικογένεια και στο θέατρο. Έχω πάρα πολύ υπομονή μέχρι το σημείο να θυμώσω και να τα κάνω όλα λίμπα αλλά αγενής δεν είμαι ποτέ. Έχω πει τα χειρότερα με απόλυτη ειλικρινά και με ήρεμο τρόπο. Έχω χάσει την ψυχραιμία μου αλλά όχι την ευγένειά μου».

Δείτε επίσης: «Βόμβα» Κάτιας Δανδουλάκη: «Ο Μάριος Πλωρίτης ήταν ήδη παντρεμένος και η γυναίκα του είχε...»

«Τα τελευταία χρόνια, επειδή ο κόσμος έχει στριμωχτεί πάρα πολύ, σκέφτομαι τι παράσταση θα ανεβάσω», σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός. «Μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουν καθόλου, σκεφτόμουν μόνο τι θέλω εγώ να κάνω με χαρά και κέφι». Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη. Είμαι ευλογημένη για τους συνεργάτες μου», σημείωσε αναφερόμενη στους συντελεστές της παράστασης, που είναι σε διασκευή και σκηνοθεσία Ρέππα – Παπαθανασίου.

Αποκάλυψη «βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Από τα 32 χρόνια που ήμασταν μαζί με τον Μάριο Πλωρίτη τα 20 ήμασταν χώρια, γιατί...»

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μια γυναίκα αναγνωρισμένου ήθους που για πάρα πολλά χρόνια κράτησε την ιδιωτική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την μεγάλη δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητά της. Με την ευκαιρία, δείτε με ποιους άλλους είχε σχέση πέρα από τον Μάριο Πλωρίτη.

Με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούσε πέρσι «Καινούργιο παιδί», ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης θέλησε να μάθει για ποιους λόγους αποφάσισε να μην γίνει μητέρα.

«Δεν ήταν απόφαση. Ήταν τυχαίο. Γιατί πολύ νωρίς η ζωή μου ήταν μπλεγμένη με έναν άνθρωπο που ήταν ήδη παντρεμένος και η γυναίκα του είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από τα 32 χρόνια που ήμασταν μαζί 20 χρόνια ήμασταν χώρια. Γιατί είχε έναν άνθρωπο με τεράστιο πρόβλημα ημιπληγίας. Οπότε δεν ήταν μια εύκολη ζωή και ούτε μπορούσα να έχω παιδί την ώρα που ήταν ο άνθρωπος αυτός που ήταν, που έγραφε, που δεν μπορούσε να εκτεθεί. Ήταν μια άλλη εποχή. Μετά δεν έτυχε» είπε η ηθοποιός περιγράφοντας με αδρές γραμμές την ζωή της με τον σύντροφό της Μάριο Πλωρίτη.

Και κατέληξε: «Τελικά, αναλογίστηκα… Αν το ήθελα πάρα πολύ, θα τα είχα αψηφήσει όλα και θα το είχα κάνει. Που σημαίνει ότι έλεγα όχι τώρα γιατί δεν πρέπει, όχι τώρα γιατί δεν θα ήθελε ο Μάριος. Αν ήθελα παιδί για το παιδί θα το είχα κάνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share